Στο νοσοκομείο ο Μαγιντόμπε του Εσπερου Λαμίας

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στον Έσπερο Λαμίας με το αναπάντεχο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και τρεις ημέρες ο νεαρός γκάρντ της ομάδας Παναγιώτης Μαγιντόμπε. Στην προπόνηση της Τετάρτης και προτού καν αυτή ξεκινήσει, ο Παναγιώτης ένιωσε αναισθησία στα δάχτυλα του δεξιού του ποδιού και από εκείνη την στιγμή δεν έχει επανέλθει. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας και από εκεί με το ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας όπου και νοσηλεύεται μέχρι τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, χωρίς ακόμη να έχει εκτιμηθεί από τους γιατρούς από που προέρχεται αυτή η παραλυσία. Οι άνθρωποι του συλλόγου από την πρώτη στιγμή είναι κοντά στον Παναγιώτη και δεν μπορούν να κρύψουν την στενοχώρια και την λύπη τους για αυτό το αναπάντεχο γεγονός. Η σοβαρότητα της κατάστασης του Παναγιώτη έχει θέσει σε δεύτερη μοίρα το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη.

Η διοίκηση του Έσπερου θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή αισθήματα της για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή του Παναγιώτη στην “οικογένεια του”, καθώς επίσης και την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση στον ίδιο και στους δικούς του ανθρώπους. “Παναγιώτη σε περιμένουμε να έρθεις υγιής τρέχοντας από την Λάρισα”.

Επίσης η διοίκηση αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει εκ βαθέων την Διοίκηση, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και το ΕΚΑΒ για την γρήγορη και άμεση αντιμετώπιση του περιστατικού, καθώς επίσης, από την ανθρώπινη πλευρά, τον Βουλευτή Φθιώτιδας Νίκο Τσώνη για την συνεχή στήριξη και συμπαράσταση σε ότι χρειαζόμαστε και είναι εφικτό, ώστε να παραχθούν οι καλύτερες συνθήκες νοσηλείας και ενημέρωση για τις εξελίξεις της κατάστασης της υγείας του Παναγιώτη.

Πηγή: esperoslamiasbc.blogspot.com