Κάλεσμα στους φίλους της ομάδας κάνει ο ΑΓΣΙ προκειμένου να στηριχθεί στο έπακρο η αξιέπαινη πρωτοβουλία της Νικόπολης Πρέβεζας για το μικρό Νότη. Η ομάδα των Ιωαννίνων θέλει να πετύχει μαζί με τη Νικόπολη το τρίποντο αγάπης για το νεαρό παιδί που έχει δώσει τη δική του “μάχη” στο… παρκέ της ζωής και για το λόγο αυτό στέκεται στο πλευρό των ιθυνόντων τον σύλλογο της Πρέβεζας.

Και η επιτυχία αυτού του… τριπόντου αγάπης δεν μπορεί να γίνει, παρά μόνο με τη στήριξη του κόσμου. Τον οποίο ο ΑΓΣΙ καλεί να δώσει δυναμικό παρών στο παιχνίδι των δύο ομάδων. Οι γιαννιώτες καλούν, λοιπόν τους οπαδούς τους να ακολουθήσουν την ομάδα στην Πρέβεζα και να βοηθήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο στην επιτυχία της πρωτουβουλίας αυτής.

Το μπάσκετ και ο αθλητισμός διδάσκουν

Η ανακοίνωση του ΑΓΣΙ με την οποία συγχαίρει τη Νικόπολη για την πρωτοβουλία της και καλεί τους δικούς του οπαδούς στην εκδρομή στην Πρέβεζα αναφέρει: “Ο ΑΓΣΙ συγχαίρει και στηρίζει την πρωτοβουλία της Νικόπολης Πρέβεζας, να στηρίξει εμπράκτως τον μικρό Νότη και την οικογένειά του στο μεταξύ μας παιχνίδι την προσεχή Κυριακή.
Η Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του ΑΓΣΙ καλεί τους φίλους της ομάδας να εκδράμουν στην πόλη της Πρέβεζας για τον αγώνα της ομάδας μας και παράλληλα να συνδράμουν στην πολύ όμορφη πρωτοβουλία στήριξης της οικογένειας του μικρού Νότη.
Το μπάσκετ και ο αθλητισμός μας διδάσκουν πάνω απ’ όλα να σεβόμαστε το συνάνθρωπό μας. Πολλά συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία της Νικόπολης Πρέβεζας”.

Πηγή φωτογραφίας: facebook

Διαβάστε ακόμη: