Στο πλευρό του Καράμπελα, ο Παπαγεωργίου

Στο πάγκο του Εθνικού ως άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καράμπελα, θα βρεθεί την ερχόμενη σεζόν ο Θάνος Παπαγεωργίου, με τους πειραιώτες να ανακοινώνουν και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας. 

Η ανακοίνωση:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θάνο Παπαγεωργίου. Ο Έλληνας τεχνικός θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Καράμπελα ως άμεσος βοηθός του.

Ο Θάνος Παπαγεωργίου είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Εθνικού και του ευχόμαστε τα καλύτερα ενόψει της νέας σεζόν.
O ίδιος δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια του Εθνικού. Είμαι σίγουρος πως θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον coach για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου».
Παράλληλα, ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας με τους Χρήστο Αναστασίου και Θοδωρή Ασημακόπουλο. Οι δύο προπονητές προσέφεραν τα μέγιστα στην ομάδα μας και τους ευχαριστούμε για όλα. Η πόρτα του Εθνικού θα είναι ανοιχτή και για τους δύο και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα ενωθούν ξανά».