Στο πλευρό του Φασούλα ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λιβαδειάς Δημήτρης Ντούμας

Το 15ο μέλος της πρωτοβουλίας «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ», θα είναι ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λιβαδειάς Δημήτρης Ντούμας, όπως γνωστοποίησε ο συνδυασμός της “αράχνης”.

“Ο Δημήτρης Ντούμας, πρόεδρος του Απόλλωνα Λιβαδειάς, θα είναι ο 15ος υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές της Ε.Ο.Κ. με την πρωτοβουλία “Πρώτα το μπάσκετ” με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Παναγιώτη Φασούλα!

Ο 38χρονος πρόεδρος του Απόλλωνα, ανήκει στη νέα γενιά παραγόντων, έχοντας περάσει από όλα τα επίπεδα στο τοπικό μπάσκετ, αρχικά ως παίκτης ομάδων της Λιβαδειάς, στη συνέχεια ως προπονητής και αργότερα ως παράγοντας και ιδρυτικό μέλος της τοπικής ομάδας του Απόλλωνα.

Ο Δημήτρης Ντούμας, είναι γεννημένος στις 19 Ιουνίου 1983 στη Λιβαδειά, παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών, 8 και 10 ετών. Στην επαγγελματική του δραστηριότητα, είναι Υπεύθυνος ανάπτυξης πωλήσεων Στερεάς Ελλάδας, σε μεγάλη εταιρία. Με το μπάσκετ πρωτοασχολήθηκε σε ηλικία μόλις 10 ετών, όταν το 1993 γράφτηκε στις ακαδημίες της Α.Ε. Λιβαδειάς, στην οποία έπαιξε μέχρι το 2000, έχοντας παρουσία και στην ανδρική ομάδα και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΣΕ.

Από το 2000-08 αγωνίστηκε στον Καλλιθαϊκό Λιβαδειάς και το πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΣΕ.
Με την προπονητική ασχολήθηκε από το 2006 ως προπονητής στις ακαδημίες και το παιδικό του Καλλιθαϊκού. Το 2008-09 ήταν προπονητής στο αντρικό του Καλλιθαϊκού (Β’ ΕΣΚΑΣΕ), ενώ το 2014-15 στον Κένταυρο Λιβαδειάς (Β’ ΕΣΚΑΣΕ).
Παράλληλα όμως, είχε έντονη δράση και ως παράγοντας καθώς το 2008 υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Απόλλωνα Λιβαδειάς, στον οποίο διετέλεσε αντιπρόεδρος το χρονικό διάστημα 2009-20, ενώ από το 2020 έως σήμερα είναι πρόεδρος της ομάδας αλλά και εκπρόσωπός της στην ΕΣΚΑΣΕ”.