Στο πλευρό των σεισμοπαθών ο Ερμής Σχηματαρίου

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για μία ακόμη φορά ο Ερμής Σχηματαρίου, που στέκεται στο πλευρό των σεισμοπαθών του Δήμου Ελασσόνας. Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που ζουν οι πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό του Δήμου Ελασσόνας, οι ιθύνοντες τον Ερμή Σχηματαρίου αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό τους, συλλέγοντας τρόφιμα και απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης. Και σ’ αυτή του την προσπάθεια ο Ερμής Σχηματαρίου ζητεί την… ασίστ από τους φίλους της ομάδας, αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί να συνδράμει.

“Ο Δήμος Τανάγρας και η ΔΗ.Κ.Ε.Τ. σε συνεργασία με όλους τους φορείς και συλλόγους του δήμου μας στεκόμαστε στο πλευρό των σεισμοπαθών του Δήμου Ελασσόνας τις δύσκολες αυτές μέρες που βιώνουν, συλλέγοντας τρόφιμα και απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης”, αναφέρει η σχετική πρόσκληση του Ερμή Σχηματαρίου και συνεχίζει: “Ο Σύλλογος μας για μια φορά ακόμα θα φωνάξει παρόν…
Οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν :
-βρεφικά είδη
-τρόφιμα μακράς διαρκείας
-νερά και λάδι
-είδη ατομικής φροντίδας
-χαρτικά
-φάρμακα (παυσίπονα, αντιπυρετικά)
-μάσκες, αντισηπτικά
-κλινοσκεπάσματα
Όσοι συνδημότες μας επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν από αύριο Παρασκευή 12 Μαρτίου έως και την Τετάρτη 17 Μαρτίου, να επικοινωνήσουν με τους συλλόγους της περιοχής τους για τα σημεία συγκέντρωσης των ειδών.
Η περισυλλογή θα γίνει την Πέμπτη 18 Μαρτίου από το προσωπικό του δήμου Τανάγρας ώστε να αποσταλούν άμεσα με φορτηγά του δήμου στους σεισμοπαθείς.
Ας σταθούμε για άλλη μια φορά στο ύψος των περιστάσεων δείχνοντας εμπράκτως την αγάπη και την συμπαράστασή μας στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας”.