Στα χέρια ενός προπονητή με μεγάλη εμπειρία και κυρίως ικανότητα να οδηγεί τις ομάδες του στον πρωταθλητισμό, έδωσε ο Πανελλήνιος το “τιμόνι” της νέας σεζόν. Ο Κώστας Σορώτος είναι ο νέος προπονητής των “ολυμπιονικών”, με τον σύλλογο να καλωσορίζει τον Έλληνα τεχνικό στις τάξεις του.

“Το τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασία της με τον πολύπειρο προπονητή Κώστα Σορώτο .
Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον κόουτς Σορωτο .Ξεκίνησε πριν 45 χρόνια την προπονητική του καριέρα από τα τμήματα υποδομών του Πειραϊκού και έχουν ακολούθησει πάμπολλες ομάδες στην πλούσια καριέρα του .
Ο Κώστας την φετινή σεζόν με την ομάδα του Αιγάλεω έκαναν εκπληκτική πορεία τερματίζοντας πρώτοι στην κανονική περίοδο του Α ομίλου της National League 1 και έφτασαν μια ανάσα από την άνοδο της ομάδος στην Elite league.
Κώστα καλοσώρισες στην οικογένεια του Πανελληνίου και σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας”, αναφέρει η ανακοίνωση του Πανελληνίου, ενώ ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε με την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

“Είναι μεγάλη μου τιμή που θα υπηρετήσω έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Πανελλήνιος. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστεύεται και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα βγάζει υγεία και θα παίζει ωραίο μπάσκετ”.