Στο τιμόνι του Πανερυθραϊκού για 21η χρονιά ο Χουχουλής

Ο Πανερυθραϊκός και ο Δημήτρης Χουχουλής θα πορευτούν μαζί για 21η χρονιά. Όπως αναμενόταν, ο προπονητής που συνδέθηκε άρρηκτα με το σύλλογο των βορείων προαστίων, θα συνεχίσει να τον κοουτσάρει και στην επιστροφή του Πανερυθραϊκού στην Α2, κάτι που επισημοποιήθηκε σήμερα (24/6).

Η ανακοίνωση του Πανερυθραϊκού:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Χουχουλής θα συνεχίσει να «γράφει» ιστορία με τον Σύλλογο ως ο μακροβιότερος προπονητής ανδρικής ομάδας στο ελληνικό μπάσκετ, καθώς η κοινή μας πορεία και η μεταξύ μας σχέση ζωής ανανεώνεται για 21ο χρόνο!

Έτσι, ο «αρχιτέκτονας» του Πανερυθραϊκού θα καθοδηγεί την ομάδα μας και στην επιστροφή της στην Α2, που θα αποτελέσει παράλληλα και την 6η συμμετοχή του Συλλόγου στη δεύτερη τη τάξει Εθνική Κατηγορία της χώρας, όλες με τον κόουτς Χουχουλή στον πάγκο.

21ος χρόνος Δημήτρης Χουχουλής, λοιπόν, και… συνεχίζουμε να κρατάμε το όνειρο ΖΩΝΤΑΝΟ! 

Γιατί… Together We Rise! 

«Ο κόουτς Χουχουλής θα τιμήσει την Οικογένεια του Πανερυθραϊκού για 21η χρονιά, γεγονός το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς η παρουσία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και την πορεία του Συλλόγου. Με το όραμα της ομάδας μας να εστιάζει στην ανάπτυξη και εξέλιξη των νέων αθλητών, ο κόουτς Χουχουλής είναι ο ιδανικός άνθρωπος για τον πάγκο του Πανερυθραϊκού. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για τη νέα σεζόν!», δήλωσε ο Πρόεδρος του Πανερυθραϊκού, Δημήτρης Τσικόπουλος, με αφορμή την ανανέωση της σχέσης ζωής με τον Δημήτρη Χουχουλή για ακόμη ένα χρόνο».