Στο χειρουργείο ο Γεωργίτσης, γκρίνια για Παφίλη…

Η ήττα στις Σέρρες έχει κάνει… έξαλλους άπαντες στον Ερμή Λαγκαδά, καθώς θεωρούν ότι η απώλεια βαθμών έχει «ονοματεπώνυμο»! Και δεν είναι άλλο απ’ αυτό του διαιτητή Δημήτρη Παφίλη, ο οποίος σύμφωνα με τους ιθύνοντες ήταν προκλητικός τόσο εντός, όσο κι εκτός γηπέδου και για το λόγο αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες θα ζητήσουν την εξαίρεσή του απ’ τα παιχνίδια της ομάδας. Ο πρόεδρος του Ερμή Δημήτρης Χρηστίδης θα ζητήσει ακρόαση από την ΚΕΔ προκειμένου να πετύχει αυτή την εξαίρεση, αλλά και την τιμωρία του Παφίλη, για τον οποίο όπως τονίζουν στον σύλλογο, παράπονα δεν έχουν μόνο οι ίδιοι, αλλά και άλλες ομάδες της κατηγορίας…

Βέβαια όπως λέει κι ο λαός «ενός κακού, μύρια έπονται» κι αυτό φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Ερμή, καθώς δεν είναι μόνο το πρόβλημα με την διαιτησία που τους απασχολεί, αλλά και οι τραυματισμοί παικτών, με την περίπτωση του Γεωργίτση να είναι η πιο σοβαρή, με τον παίκτη να μην γλιτώνει το χειρουργείο! Κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί την Τρίτη (27/11) κι αν όλα πάνε καλά τότε η επιστροφή του στις υποχρεώσεις της ομάδας προσδιορίζονται για το νέο έτος!

Ωστόσο τα προβλήματα για τον Ερμή δεν σταματούν εδώ καθώς υπάρχει έντονος προβληματισμός και για τον Ιωακειμίδη ο οποίος έχει πρόβλημα στον οπίσθιο χιαστό και αύριο θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος της ζημίας. Τέλος και ο Παρίτσης αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, δεδομένου μάλιστα ότι δεν υπάρχει και κάποιος άλλος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί στη θέση 4 μετά την απουσία και του Γεωργίτση.