Στο 2ο Δημοτικό Κατερίνης ο Πιερικός Αρχέλαος

pierikosΤο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης επισκέφθηκε αυτήν την εβδομάδα ο Πιερικός Αρχέλαος για να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές για την ομάδα της πόλης τους. Την οκταμελή αντιπροσωπεία των “μελανόλευκων”, η οποία αποτελούνταν από τους Γιάννη Πόδα, Φώντα Μπαραλιάκο, Θωμά Αμπαρά, Γιώργο Ασημάκη, Νίκο Παπαδόπουλο, Σωτήρη Γκαβοτάσιο, Βασίλη Τσερνισώφ και Δάμη Χρυσίδη, υποδέχτηκε ο διευθυντής του σχολείου κ. Νίκος Ναχόπουλος.

Στους μαθητές δόθηκε μια μπάλα και ένα σακίδιο με κλήρωση και μοιράσθηκαν φωτογραφίες της ανδρικής ομάδας στις οποίες οι καλαθοσφαιριστές υπέγραφαν, ικανοποιώντας έτσι την απαίτηση των νεαρών μαθητών – φιλάθλων.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των εκατό χρόνων από τη λειτουργία του σχολείου ο διευθυντής του χάρισε στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας το καλαίσθητο λεύκωμα – ημερολόγιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου, από το οποίο αποφοίτησαν πολλοί αθλητές και παράγοντες του Πιερικού Αρχελάου.

Τέλος, για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ο διευθυντής του κ. Νίκος Ναχόπουλος, δήλωσε: «Ευχαριστούμε πολύ τον Πιερικό Αρχέλαο για τη σημερινή επίσκεψη της αντιπροσωπείας του στο σχολείο μας. Έδωσε χαρά και σε εμάς τους δασκάλους, αλλά κυρίως στους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Θέλουμε τέτοιες επισκέψεις γιατί δίνουν μια άλλη διάσταση στην προοπτική της εκπαίδευσης, των παιδιών και γενικότερα του αθλητισμού. Έχουμε ανάγκη από αυτές τις εκδηλώσεις».