Στη διάθεση του κοινού τα στρουμφο-ημερολόγια

Σε κυκλοφορία βρίσκονται από την Παρασκευή, τα στρουμφο-ημερολόγια που έφτιαξε ο Φάρος Κερατσινίου, με τα έσοδα από τις πωλήσεις τους να δίνονται στο Χαμόγελο Του Παιδιού.

Αναλυτικά:

«Η οικογένεια του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει τη διάθεση των χιουμοριστικών…στρουμφο-ημερολογίων της ομάδας, τα έσοδα των οποίων θα δοθούν στο «Χαμόγελο του παιδιού».
Για τις ανάγκες του ημερολογίου, ο Βαγγέλης Τσάπας, οι παίκτες, οι προπονητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας «υιοθέτησαν» από έναν χαρακτήρα από τα γνωστά σε όλους μας στρουμφάκια. Το αποτέλεσμα είναι άκρως διασκεδαστικό και αποτυπώνεται πλέον και στο… χαρτί.

Η διάθεση των ημερολογίων θα ξεκινήσει, αρχής γενομένης, από το εντός έδρας παιχνίδι μας την Παρασκευή στις 17:00 με το Ηράκλειο στο «Π. Νικολαΐδης» και θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα από Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-20:00 από το γήπεδό μας «Π. Νικολαΐδης».

Ελπίζουμε όλοι σας να στηρίξετε αυτήν μας την προσπάθεια ώστε να δώσουμε όση περισσότερη βοήθεια και χαρά στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.
Το κάθε ημερολόγιο θα κοστίζει 10 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες στο email:
contact@faros-bc.gr
Και στο τηλέφωνο: 6973937858».