Συγγνώμη απ’ αυτούς που πλήγωσα, αλλά και αδίκησα…

Η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 24ωρα είναι ηλεκτρισμένη. Λόγια ξεστομίζονται, φιλίες κινδυνεύουν να “γκρεμοτσακιστούν” και γενικώς το κλίμα “μυρίζει μπαρούτι”. Μέσα σ’ όλα αυτά, πάντως, υπάρχει και κάποιος που δείχνει ότι δεν διστάζει να ρίξει τον… εγωισμό του και να παραδεχτεί τα λάθη του. “Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους αυτούς που πλήγωσα αλλά και αδίκησα επειδή πραγματικά σε όλο αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης και αξιοπρέπειας. Λυπάμαι πραγματικά και για άλλη μια φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ“, αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος μέσα απ’ την προσωπική του ιστοσελίδα, θέλοντας εμφανώς να ρίξει τους τόνους.
Αναλυτικά το κείμενο της δήλωσης του “Λάζου”:
“Το Σάββατο μέσα σε ένα κλίμα έντασης που δημιουργούσαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χώρο μας και μέσα στην προσπάθεια μας να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, Έλληνες και ξένοι παίκτες μαζί μπροστά στα δίκαια αιτήματα μας οδηγήθηκα σε μία φραστική διένεξη με τον Νίκο Σταυρόπουλο.
Δυστυχώς η ένταση των στιγμών ήταν τόσο μεγάλη που οι αντιδράσεις ήταν συναισθηματικά φορτισμένες και έδιναν συνέχεια σε μία κατάσταση που οδήγησε στην ανακοίνωση μου (η οποία συντάχθηκε την επομένη στο γήπεδο του Ελληνικού περιμένοντας την σύρραξη με τα Μ.Α.Τ) μέσα σε συνθήκες έντασης και προχειρότητας .
Η ανακοίνωση αυτή αν και εξέφραζε το συναίσθημα της στιγμής, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει βαθύ ρήγμα ανάμεσα σε μένα και στους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ που με στήριξαν και μου έδωσαν αμέριστα την αγάπη τους.
Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους αυτούς που πλήγωσα αλλά και αδίκησα επειδή πραγματικά σε όλο αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης και αξιοπρέπειας. Λυπάμαι πραγματικά και για άλλη μια φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”

Συγγνώμη απ’ αυτούς που πλήγωσα, αλλά και αδίκησα…
Η κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ τα τελευταία 24ωρα είναι ηλεκτρισμένη. Λόγια ξεστομίζονται, φιλίες κινδυνεύουν να “γκρεμοτσακιστούν” και γενικώς το κλίμα “μυρίζει μπαρούτι”. Μέσα σ’ όλα αυτά, πάντως, υπάρχει και κάποιος που δείχνει ότι δεν διστάζει να ρίξει τον… εγωισμό του και να παραδεχτεί τα λάθη του. “Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους αυτούς που πλήγωσα αλλά και αδίκησα επειδή πραγματικά σε όλο αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης και αξιοπρέπειας. Λυπάμαι πραγματικά και για άλλη μια φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ”, αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Λάζαρος Παπαδόπουλος μέσα απ’ την προσωπική του ιστοσελίδα, θέλοντας εμφανώς να ρίξει τους τόνους.
Αναλυτικά το κείμενο της δήλωσης του “Λάζου”:”Το Σάββατο μέσα σε ένα κλίμα έντασης που δημιουργούσαν τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χώρο μας και μέσα στην προσπάθεια μας να είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, Έλληνες και ξένοι παίκτες μαζί μπροστά στα δίκαια αιτήματα μας οδηγήθηκα σε μία φραστική διένεξη με τον Νίκο Σταυρόπουλο.Δυστυχώς η ένταση των στιγμών ήταν τόσο μεγάλη που οι αντιδράσεις ήταν συναισθηματικά φορτισμένες και έδιναν συνέχεια σε μία κατάσταση που οδήγησε στην ανακοίνωση μου (η οποία συντάχθηκε την επομένη στο γήπεδο του Ελληνικού περιμένοντας την σύρραξη με τα Μ.Α.Τ) μέσα σε συνθήκες έντασης και προχειρότητας .Η ανακοίνωση αυτή αν και εξέφραζε το συναίσθημα της στιγμής, είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει βαθύ ρήγμα ανάμεσα σε μένα και στους ανθρώπους του Π.Α.Ο.Κ που με στήριξαν και μου έδωσαν αμέριστα την αγάπη τους.Θέλω να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όλους αυτούς που πλήγωσα αλλά και αδίκησα επειδή πραγματικά σε όλο αυτό το διάστημα λειτουργήσαμε σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας εκτίμησης και αξιοπρέπειας. Λυπάμαι πραγματικά και για άλλη μια φορά ΣΥΓΓΝΩΜΗ.
ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ”