Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό

Ο ΣΕΠΚ συνεχάρη τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό για την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα μέσω ανακοίνωσης. Προ πάντων, όμως, συνεχάρη τους Γιώργο Μπαρτζώκα, Αργύρη Πεδουλάκη, οι οποίοι απέδειξαν ότι και οι Ελληνες προπονητές μπορούν να οδηγήσουν τους δύο “αιώνιους” στις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης επιθυμεί να συγχαρεί τις ομάδες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού για την πρόκριση τους στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τους “αιώνιους”, που συνεχίζουν να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο το ελληνικό μπάσκετ.

Ο ΣΕΠΚ, παράλληλα, οφείλει να αποδώσει τα εύσημα στους Γιώργο Μπαρτζώκα και Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και στους συνεργάτες τους, καθώς αποδεικνύουν το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών, το οποίο θεωρείται από τα υψηλότερα σε παγκόσμιο επίπεδο. Αμφότεροι επιβεβαίωσαν ότι τις δυνατότητες , τις ικανότητες και την αξία των Ελλήνων προπονητών, με τον καλύτερο τρόπο: με την πρόκριση στους “8” της Ευρωλίγκας.

Ο Σύνδεσμος μας τους συγχαίρει και εύχεται ανάλογη επιτυχία και στη συνέχεια της διοργάνωσης».