Τα συγχαρητήρια για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΘ συνεχίζονται λόγω μάλιστα και της έλλειψης αγωνιστικών υποχρεώσεων ελέω Πάσχα μπορούν όλοι να απολαύσουν με άνεση την επιτυχία τους.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης η νέα ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Δήμαρχος Παλαμά κ. Κων/νος Πατσιαλής και το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, συγχαίρουν τη Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου «Τιτάνες», τους παίκτες της ομάδας και τον προπονητή της, οι οποίοι αναδείχτηκαν πρωταθλητές στην Α1 ΕΣΚΑΘ και πετυχαίνοντας την άνοδό τους στην Γ’ Εθνική κατηγορία στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Οι «Τιτάνες» δίκαια κατέκτησαν τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού σε όλη την φετινή σεζόν παρουσίασαν το καλύτερο σχήμα, με έμπειρους παίκτες, καλή οργάνωση και δυναμικότητα εντός του τερέν. Μέρος της επιτυχίας, οι Τιτάνες το χρωστάνε στους Παλαμιώτες φιλάθλους που αγαπάνε την ομάδα και τη στηρίζουν σε κάθε αγώνα της. Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά, εύχονται στους «Τιτάνες» πολλές επιτυχίες στην Γ΄ Εθνική κατηγορία όπου επανέρχονται και θα αγωνίζονται από την επόμενη σεζόν 2012-2013».