Συλλυπητήρια για τον ξαφνικό χαμό από το Χαλάνδρι

Θρήνος στο Χαλάνδρι καθώς ένας αθλητής της ομάδας άφησε την τελευταία του πνοή… Ο  Δημήτρης Κορώνης «έφυγε» από τη ζωή μόλις στα 26 του χρόνια και το Χαλάνδρι εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας την οδύνη της για τον ξαφνικό και άδικο χαμό.

Η ανακοίνωση:

«Σας γνωρίζουμε και εκφράζουμε την οδύνη μας για τον ξαφνικό χαμό – σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα – του αθλητή της Ανδρικής Ομάδας Μπάσκετ  του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου Δημήτρη Κορώνη.

Ο Δημήτρης – στα 26  χρόνια της ζωής του – αποτελούσε ένα παράδειγμα αθλητή, με μετρημένο,  σοβαρό, ευγενικό και χαρούμενο χαρακτήρα, και ταυτόχρονα ένα  πολυεργαλείο στα χέρια των προπονητών για την λειτουργία της ομάδας και  τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑ.

Η απώλειά του είναι οδυνηρή  για όλους μας. Στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του  Δημήτρη και επιφυλασσόμαστε να τιμήσουμε την μνήμη του στους  αγωνιστικούς χώρους. Η κηδεία γίνεται σήμερα το απόγευμα (18.00) στην  Καρδίτσα από όπου ο Δημήτρης καταγόταν και όπου πήγαινε στο τελευταίο  ταξίδι του για να δει τους γονείς του».