Συμεωνίδης: «Τέτοια παιχνίδια θέλουμε…»

doukas_symeonidisΜετά τη νίκη – πρόκριση επί του Εθνικού, ο Δούκας δίνει αύριο (21/9) το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, καθώς υποδέχεται στο Δαΐς στις 5 μ.μ., το Λαύριο που αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν στην Basket League (Διαιτητές: Μάνος – Μαγκλογιάννης – Σκούτας), στα πλαίσια της Β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο τεχνικός των “μπλε” Σάββας Συμεωνίδης ο οποίος δεν θα έχει για ακόμη μια φορά στη διάθεση του τους τραυματίες Μανώλη Παπαμακάριο, Γιάννη Μολφέτα καιΔιονύση Καραμπάτσο, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη χρησιμότητα αγώνων με τόσο μεγάλο βαθμό δυσκολίας όπως αυτός κόντρα στο Λαύριο, που θα είναι ο πρώτος.

“Τέτοια παιχνίδια είναι ακριβώς αυτό που ζητάμε στη παρούσα φάση της προετοιμασίας μας. Είναι ότι καλύτερο, γιατί θα φανούν αδυναμίες και πλεονεκτήματα και θα βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα. Με τον Εθνικό είχαμε καλή εικόνα, όμως υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης”, τόνισε ο Σάββας Συμεωνίδης αναφορικά με την αυριανή συνάντηση του Κυπέλλου και πρόσθεσε:

“Είμαστε στο 40% των δυνατοτήτων μας, όμως για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο θεωρώ ότι είμαστε καλά… Από εδώ και πέρα μόνο προς το καλύτερο θα οδεύουμε και θα είμαστε ακόμη καλύτερα όταν επιστρέψουν τις επόμενες ημέρες και τα παιδιά που μας λείπουν…”.

Κουκάς: “Δυνατό τεστ…”

Από τη πλευρά του, ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας Γιώργος Κουκάς σχολίασε: “Το Λαύριο έχει ιδιαίτερα αθλητικούς παίκτες και η συνάντηση μαζί του είναι ένα πολύ δυνατό τεστ που θα μας δείξει σε τι φάση βρισκόμαστε.

Είμαστε καινούργια ομάδα, βρισκόμαστε ακόμη στη φάση της προετοιμασίας, όμως σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι εμφανίζουμε σημάδια βελτίωσης”.