Συμφώνησε με τον Παραπούρα, ανακοίνωσε και Ρουκουνάκη η ΜΕΝΤ

Διπλό “χτύπημα” από τη ΜΕΝΤ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Φαίδωνα Παραπούρα, που αγωνιζόταν στον Φίλιππο Βέροιας και παράλληλα του νεαρού Ευάγγελου Ρουκουνάκη από τη ΧΑΝΘ.

“Ο Πρόεδρος και η Ομάδα της Μ.Ε.Ν.Τ. ανακοίνωσαν την ενίσχυση της ομάδας με τον πολύ χαρισματικό σκόρερ και δεινό σουτέρ, Φαίδωνα Παραπούρα.
Ο Φαίδωνας διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα και κυρίως για την ευστοχία του από την γραμμή των 6.75. Έχει ύψος 1.90, έχει γεννηθεί στις 21/5/1987 και αγωνίζεται στις θέσεις του shooting guard και του small forward.
Τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του Φίλιππου Βέροιας (τα 4 στην Α2 Εθνική Κατηγορία), ακόμα έχει αγωνιστεί σε ΓΑΣ Μελίκης, Ικάρους Σερρών και ΑΟ Αγρινίου”, αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση του συλλόγου, ενώ ακολούθησε και η δεύτερη για το νεαρό γκαρντ: “Ο νεαρός Ρουκουνάκης στο αντρικό της ΜΕΝΤ. Πρόκειται για έναν νεαρό και ταλαντούχο αθλητή, γεννημένο το 2004, ο οποίος αγωνίζεται στις δυο θέσεις των γκαρντ.
Αναδείχθηκε από την ακαδημία του ΑΟΧ Πεδιάδας, ενώ από το 2020 αγωνιζόταν στην ομάδα της ΧΑΝΘ (αντρικό και εφηβικό) αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις”.