Συνάντηση με Αθανασιάδη για το γήπεδο

Karafantis_Pagonis_2012-13Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο διαγωνισμό για την εταιρία η οποία θα αναλάβει τις εργασίες για την ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου, ήταν ο λόγος της συνάντησης που είχαν τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Εθνικού Δημήτρης Καραφαντής και ο αντιπρόεδρος Μάνος Παγώνης  με τον Λεωνίδα Αθανασιάδη

Οι δύο εκπρόσωποι του Εθνικού εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την καθυστέρηση που παρατηρείται και πήραν τις διαβεβαιώσεις από τον εντεταλμένο Υπεύθυνο για το πρόγραμμα εκτελεστέων έργων και δημοσίων επενδύσεων της Περιφέρειας Αττικής ότι το έργο έχει δρομολογηθεί.

Οπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, οι Καραφαντής, Παγώνης πληροφορήθηκαν ότι «έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες μελέτες ενώ έχουν δοθεί και € 17.985,00 με σκοπό την ολοκλήρωσή τους και την άμεση διεξαγωγή του διαγωνισμού. Στη συζήτηση που ακολούθησε, η διοίκηση του Εθνικού επεσήμανε για πολλοστή φορά το τεράστιο γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΕΘΝΙΚΟΣ, ο οποίος είναι ο μεγάλος άστεγος του Πειραιά παρά το γεγονός ότι ο σύλλογος θα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία. Δεν αρμόζει σε ένα σωματείο όπως ο Εθνικός, με τη δυναμική αλλά και την ιστορία που διαθέτει να είναι ο ”γυρολόγος” του Πειραιά. Η ομάδα πρέπει να επιστρέψει το συντομότερο στη φυσική της έδρα που δεν είναι άλλη από το Παπαστράτειο», τόνισαν οι δύο άνδρες.

Με αφορμή τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 07/07 στην Περιφέρεια Αττικής, ο κ. Καραφαντής ήταν καλεσμένος την Τρίτη 08/07 στο Κανάλι Ένα του Πειραιά (90,4fm) και την αθλητική εκπομπή «Πινελιές στα Σπορ». Ο πρόεδρος του Εθνικού μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα του γηπέδου τονίζοντας για πολλοστή φορά τα τεράστια προβλήματα με την έλλειψη χώρων για προπονήσεις αλλά και για τη διεξαγωγή των επίσημων αγώνων παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι η δεύτερη δύναμη στο Μπάσκετ στον Πειραιά αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Α2. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σωματείο του Φάρου Κερατσινίου και ειδικά τον κ. Βαγγέλη Τσάπα αλλά και το Δήμο Κερατσινίου για την προσωρινή λύση στο γηπεδικό.

Αναλυτικά η ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημήτρη Καραφαντή: