Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη διοργανώνει η Νικόπολη Πρέβεζας!

Δράση και έντονες συγκινήσεις εντός παρκέ προσφέρει η Νικόπολη Πρέβεζας, που όμως δείχνει ότι ξέρει να… παίζει μπάλα και εκτός αυτού! Και η συναυλία που διοργανώνει και στην οποία θα τραγουδήσει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι χαρακτηριστική της δράσης και της καλής οργάνωσης του συλλόγου. Η μουσική συναυλία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 12 Αυγούστου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας με την ώρα έναρξης την εκδήλωσης να είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 και την αφετηρία να δίνει ο πρεβεζάνος τραγουδοποιός Κώστας Αντύπας και οι φίλοι του.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο ΚΟΙΤΑ ΜΕ σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου. Όπως μάλιστα επισημαίνουν οι διοργανωτές της συναυλίας, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες «σταθμούς» στην πορεία του από την έκπληξη της πρώτης εποχής («Άγγιγμα Ψυχής», «Κρυφό Φιλί»), την εξωτερίκευση της εποχής των μεγάλων συναυλιών («Όλα ή Τίποτα», «Δεν Φεύγω», «Χέρια Ψηλά», «Το Καλοκαίρι μου», «Πιο Πολύ», «Αν μου Τηλεφωνούσες» κ.α.), μέχρι την εσωτερικότητα των: «Ο Βυθός», «Το Πάρτι», «Σε Ποιόν να Πω», «Μέσα σου Βρίσκομαι» και την ανήσυχη εποχή του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω» και φυσικά την καινούργια του επιτυχία «ΚΟΙΤΑ ΜΕ».

Και φυσικά δίνουν ραντεβού σε όλους στο Δημοτικό κηποθέατρο Πρέβεζας το Σάββατο 12 Αυγούστου για να στηρίξουν την ομάδα της πόλης τους, αλλά και να απολαύσουν μια μεγάλη συναυλία του δημοφιλούς καλλιτέχνη που θα χαρίσει πολλές μελωδικές νότες!!!

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων στην περιοχή ενώ διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους που βρίσκονται στην Πρέβεζα θα μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά με παραγγελία μέσω της σελίδας της Νικόπολης Πρέβεζας και παράδοση με Acs Courier χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση!