Συνεργάτης του Νικολαϊδη, ο Ρουμάνι

Ο Ικαρος φροντίζει να ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα για να παραταχθεί άκρως δυνατός στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος της Καλλιθέας ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας Ρουμάνι θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Νικολαϊδη, ενώ γνωστοποίησε και τη συνεργασία του με τον ορθοπεδικός χειρούργος, Dr. Αλέξανδρος Τράπαλης.

Η ανακοίνωση:

«Ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα

Ο Ίκαρος Καλλιθέας δίνει μεγάλος βάρος στη σωστή στελέχωση του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, γι ‘ αυτό και δεν σταματάει να επενδύει σε επαγγελματίες που μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό στους αθλητές που παλεύουν καθημερινά για να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή, Ανδρέα Ρουμάνι, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του coach Σωτήρη Νικολαΐδη. Παράλληλα, στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας θα ηγείται ο διακεκριμένος Φαληριώτης ορθοπεδικός χειρούργος, Dr. Αλέξανδρος Τράπαλης.

O coach Ρουμάνι την περσινή χρονιά ξεκίνησε ως πρώτος προπονητής στην αντρική ομάδα του Α.Ο Ερμούπολης, ενώ παράλληλα ήταν και υπεύθυνος των ακαδημιών. Με την εξέλιξη της πανδημίας και το lockdown, τον Ιανουάριο άφησε την Ελλάδα και ανέλαβε τη γυναικεία ομάδα της KBF Bashkimi στην superleague του Κοσόβου, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε όλα τα επίπεδα των υποδομών και σε αγωνιστικά τμήματα Παίδων και Εφήβων σε πολλούς συλλόγους. Σε επίπεδο άμεσου συνεργάτη έχει εργαστεί στην Α1 και Α2 Γυναικών σε Φάρο Κερατσινίου, Εσπερίδες Καλλιθέας και Πρωτέα Βούλας, ενώ από το 2016 είναι στο τεχνικό επιτελείο της Εθνικής Αλβανίας έχοντας 20 διεθνή παιχνίδια Fiba.

Αναφορικά με τον Dr. Αλέξανδρο Τράπαλη, ο επιφανής Φαληριώτης, ο οποίος λογίζεται ως ένας εκ των κορυφαίων ορθοπεδικών χειρούργων της χώρας μας, θα αναλάβει να διασφαλίσει την υγεία των αθλητών μας. Αν και όλοι στον Ίκαρο ευχόμαστε να μην χρειαστούμε τις υπηρεσίες του Dr. Τράπαλη, εντούτοις είμαστε βέβαιοι ότι οι αθλητές μας αν χρειαστεί θα λάβουν την καλύτερη δυνατή περιποίηση για να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα προκύψει»