Συνεχίζει για 4η χρονιά στα Μελίσσια ο Αλέκος Δάγλας

Συνταγή… πετυχημένη δεν την αλλάζεις λέει ο λαός κι αυτό κάνουν στα Μελίσσια, με τον ΚΑΟ Μελισσίων ν’ ανακοινώνει πως για 4η σεζόν στην άκρη του πάγκου της ομάδας θα παραμείνει ο Αλέκος Δάγλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«O ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επέκταση της συνεργασίας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή της ανδρικής μας ομάδας Αλέκο Δάγλα. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί τον κόουτς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο έργο της και δηλώνει ότι, πάντα πιστή στο πλάνο και στην φιλοσοφία της, θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις τη μπασκετική πρόταση που υπηρετεί, με νέα ταλαντούχα παιδιά και άξονες την αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών, το ωραίο μπάσκετ και ένα υγιές περιβάλλον.

Από την πλευρά του ο έμπειρος προπονητής σχολίασε για την ανανέωση της συνεργασίας: «Μετά από τρία χρόνια αγαστής συνεργασίας, η αμφίδρομη εκτίμηση είναι δεδομένη και η εμπιστοσύνη γεγονός. Κάποια πράγματα, όμως, ακόμα κι αν είναι δεδομένα πρέπει να τα αναφέρουμε ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης. Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και στο αγωνιστικό πλάνο που έχουμε από κοινού δημιουργήσει.
Σε μία σεζόν που προοιωνίζεται δύσκολη, εμείς συνεχίζουμε στην ίδια λογική και φιλοσοφία. Πατώντας σταθερά στους άξονες της σκληρής δουλειάς και του καλού κλίματος εντός της ομάδας, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να αναδείξουμε νέους αθλητές δίνοντας τους χρόνο και χώρο για να δείξουν το ταλέντο τους και να αναδειχθούν».