Συνεχίζει να… κρατάει το ΟSCAR ο Απόλλων Πάτρας!

Η… γλυκιά ιστορία ξεκίνησε να γράφεται πέρυσι για τον Απόλλων Πάτρας και την εταιρεία σοκολατοποιΐας OSCAR, που πήρε θέση στο χορηγικό κομμάτι των «μελανόλευκων». Η «μείξη» των υλικών αποδείχθηκε ότι είναι… γευστικότατη κι έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να γράψουν και το δεύτερο κεφάλαιο της συνεργασίας τους!

«Η σοκολατοποιία OSCAR ABEE η οποία υπηρετεί τον κλάδο της σοκολάτας από το 1932 παραμένει ο χορηγός ονόματος της ομάδας και στηρίζει την προσπάθεια της για επιστροφή στην Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού μπάσκετ.
Θεωρώντας δεδομένο ότι η χορηγία λειτουργεί καλύτερα όταν οι συνεργάτες μοιράζονται την ίδια ηθική και τις ίδιες αξίες, η OSCAR ABΕΕ στέκεται δίπλα στην ομάδα η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά και εν μέσω πανδημίας φαίνεται ότι έχει μπει πολύ ορμητικά με στόχο μόνο έναν, την άνοδο στην Basket League», αναφέρει η ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας των δύο πλευρών και συμπληρώνει: «Η OSCAR ABEE αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα της ενασχόλησης με τον αθλητισμό και με ιδιαίτερη χαρά συμβάλλει ξανά στις προσπάθειες του Συλλόγου για την προώθηση και ανάδειξη του μπάσκετ στηρίζοντας την πορεία της ομάδας.
Διαχρονικός σκοπός της OSCAR ΑΒΕΕ είναι, η ενεργή συμβολή στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους και η ενθάρρυνση της ενασχόλησης των νέων με τον αθλητισμό και φυσικά με τον μπάσκετ.

Σαφώς και στόχος είναι πάντα η κορυφή, αλλά σε κάθε περίπτωση και η διαδρομή έχει αξία και κάνει τη διαφορά! Ο Oscar Απόλλων λοιπόν έχει χαράξει την πιο γλυκιά διαδρομή με ξεκάθαρο πλάνο, να πάει σύντομα εκεί που ανήκει! Στους μεγάλους του Ελληνικού μπάσκετ.

Σχετικά με την OSCAR ABEE
Η σοκολατοποιία OSCAR ABEE ιδρύθηκε το 1970 στην Αθήνα, συνεχίζοντας τη μεγάλη ιστορία των ανθρώπων της, που υπηρετούν τον κλάδο της σοκολάτας από το 1932 στην Κωνσταντινούπολη. Με την πάροδο των χρόνων, η σοκολατοποιία OSCAR ABEE συνέχισε να επενδύει στην έρευνα και στο ανθρώπινο δυναμικό της, ακολουθώντας πάντα τις πιο νέες τεχνολογικές εξελίξεις. Έτσι καθιερώθηκε στην συνείδηση των καταναλωτών, ως μία από τις καλύτερες και τις πιο αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο της σοκολάτας.
Σήμερα εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής, σε νέο χώρο 30.000 τ.μ. με 15.000 τ.μ. στεγασμένων εγκαταστάσεων, διαθέτοντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό για την άρτια λειτουργία της παραγωγικής διαδικασίας.
Διαθέτει υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη και αποθήκες στη Λάρισα και τα Ιωάννινα, για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της στη βόρεια Ελλάδα.
Από το 2014, η σοκολατοποιία OSCAR ABEE είναι η μοναδική σοκολατοποιία στην Ελλάδα πιστοποιημένη με τα κριτήρια της UTZ για την ιχνηλασιμότητα του κακάο που χρησιμοποιεί ως πρώτη ύλη στη παραγωγή σοκολάτας. Με την πιστοποίηση αυτή ο τελικός καταναλωτής είναι σίγουρος για την προέλευση, μέθοδο παραγωγής καθώς και τον τρόπο διανομής των προϊόντων που διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα.
Επίσης διαθέτει το τεχνικό πρότυπο για την ασφάλεια των τροφίμων IFS (International Food Standard) από το Lloyd’s Register και με βαθμό 98.93% για την παραγωγή και συσκευασία προϊόντων σοκολάτας».