Συνεχίζει στον Δούκα ο Καυκής

kaukisΣτον Δούκα θα συνεχίσει για δύο ακόμα χρόνια ο Παναγιώτης Καυκής με τα«Εκπαιδευτήρια» να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Ε. Δούκα εγκαινιάζει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό για τη νέα περίοδο, με την ανακοίνωση της παραμονής του Παναγιώτη Καυκή.

Ο έμπειρος playmaker (36χρονών, 1.96μ.) και αρχηγός της ομάδας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο επιπλέον χρόνια και θα ηγηθεί της προσπάθειας για μια ακόμη καλύτερη πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Την περασμένη σεζόν (την πρώτη του στην ομάδα), αποτέλεσε ένα από τα βασικότατα “εργαλεία” του Α.Σ.Ε.Δ. πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 4 ασίστ., 3 ριμπάουντ και 1 μπλοκ στα 27 παιχνίδια που αγωνίστηκε».

Μετά την ανακοίνωση, ο Καυκής έκανε δηλώσεις στις οποίες είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω τη καριέρα μου στον Δούκα, ο οποίος έδειξε από την αρχή ότι ήθελε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να βρίσκεται μέλος ενός συλλόγου όπου τον απασχολεί μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, με όλα τα υπόλοιπα θέματα να είναι λυμένα… Στόχος μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι να έχουμε όλοι μας υγεία και να κάνουμε το… κάτι παραπάνω σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα».