Συνεχίζει στον Ερμή Αργυρούπολης ο Αντώνης Πεφάνης

Για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα του Ερμή Αργυρούπολης ο Αντώνης Πεφάνης, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν την “χρυσή” τομή για να πορευτούν από κοινού και πάλι.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: “Ο Αντώνης Πεφάνης θα φορέσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη φανέλα της ομάδας μας!
Πλέον, μιλάμε για έναν παίκτη που μέσα σε δύο χρόνια έγινε σημείο αναφοράς για τον Ερμή Ελληνικού Αργυρούπολης.
Από την πρώτη ημέρα που ήρθε στον σύλλογο, απέδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους forward των Εθνικών Κατηγοριών. Πρωταγωνιστής σε κάθε παιχνίδι, ηγέτης μέσα στο παρκέ, παράδειγμα χαρακτήρα έξω από αυτό.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την απίστευτη ευστοχία του στις βολές αλλά και στα τρίποντα, την έφεσή του στα rebound, αλλά το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του, τελικά, είναι η ηγετική του φυσιογνωμία, που κάνει την ομάδα πραγματική οικογένεια, όντας ο πρώτος που θα σηκώσει τον παίχτη του από το παρκέ, ο πρώτος που θα πανηγυρίσει, εκείνος που θα βγει μπροστά όταν η μπάλα «καίει». Και πέρυσι το απέδειξε, για μία ακόμη χρονιά, που παρά τον σοβαρό του τραυματισμό, επέστρεψε στα γήπεδα πιο διψασμένος από ποτέ!
Ο Αντώνης, πρώην διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, θα είναι και φέτος στον Ερμή. Για εμάς αποτελεί μεγάλη τιμή που ένας αθλητής της ποιότητας και του χαρακτήρα του, συνεχίζει να αποτελεί μέλος της οικογένειάς μας.
Είμαστε βέβαιοι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Καλή σεζόν Αντώνη! Συνεχίζουμε μαζί!”.