Συνεχίζουν στα «κυανόλευκα» Ψυλέας, Κουκάς,Καρυπίδης

psileas-koukas-karypidisΟι κινήσεις του Εθνικού για τη δημιουργία του ρόστερ, εν όψει της πρώτης του συμμετοχής στην Α2, έχουν ξεκινήσει δυναμικά με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την παραμονή τριών βασικών τους παικτών. Ο λόγος για τους Νίκο Ψυλέα, Γιώργο Κουκά και Αλέξη Καρυπίδη.

Η ανακοίνωση:

«Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να έχουν τελειώσει μετά από μία ακόμα επιτυχημένη σεζόν, ο σχεδιασμός όμως για την παρθενική συμμετοχή στην Α2 κινείται σε αντίθετη κατεύθυνση. Η ομάδα Μπάσκετ του Εθνικού παράλληλα με τα μεταγραφικά θέματα θέλει να τρέξει και τις ανανεώσεις παικτών στους οποίους στηρίζεται ο Τζίμης Κουστένης και ήταν εκ των κορυφαίων τη χρονιά που μας πέρασε. ‘Ετσι λοιπόν το απόγευμα της Τρίτης 15/05 ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας τριών παικτών. Ο λόγος για τους Νίκο Ψυλέα, Γιώργο Κουκά και Αλέξη Καρυπίδη οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους φορώντας την κυανόλευκη φανέλα για έναν ακόμη χρόνο.

Και οι τρεις είχαν ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι πρώτη τους προτεραιότητα ήταν η ανανέωση συνεργασίας με τον Εθνικό. Στις συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του τμήματος κύριο Βασίλη Δέρβο, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και έτσι οι προαναφερθέντες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο μεγάλο λιμάνι. Η παραμονή και των τριών παικτών είναι πολύ σημαντική εξέλιξη, καθώς η ομάδα διατηρεί στις τάξεις τις παίκτες που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας προς την Α2. Στον Εθνικό θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για έναν ακόμα χρόνο και ο νεαρός Σταύρος Ραδίτσας».