Η πολύ καλή πορεία των Διόσκουρων Κοζάνης άφησε άπαντες ικανοποιημένους και κάπως έτσι η ανανέωση με τον Αρη Χωλόπουλο ήταν η φυσική εξέλιξη.

Η  ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κοζανίτη προπονητή κ. Χωλόπουλο Άρη, για το Αντρικό τμήμα του Συλλόγου για έναν ακόμα χρόνο, μετά την επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας στην Γ΄ εθνική βάζοντας τον πήχη ψηλότερα.

Το πλαίσιο συνεργασίας συμφωνήθηκε μετά από συζητήσεις της Διοίκησης του ΑΣ Διόσκουρων Κοζάνης μετά του εκπροσώπου της κ. Λουκά Καραγιαννάκη και του Προπονητή κ. Χωλόπουλου και ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη που προϋπήρχε εκατέρωθεν.

Η ανανέωση του συμβολαίου για τον κ. Χωλόπουλο ήρθε μαζί και με μια ακόμα βράβευση του ιδίου από τον Δήμο Θεσ/νίκης, για τα 100 χρόνια της πόλης, με την ομάδα του Άρη θεσ/νίκης για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης.
Μεγάλη τιμή σε μια μεγάλη εκδήλωση, ευχόμαστε  στον κ. Χωλόπουλο να συνεχίσει με τέτοιες διακρίσεις, καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του!».