Συνεχίζουν στα “ερυθρόλευκα” οι Βαρδής και Αναστασόπουλος

Διπλή ανανέωση για τον Πανερυθραϊκό. Ο σύλλογος της Ν. Ερυθραίας ανακοίνωσε την παραμονή στα “ερυθρόλευκα” των Γιώργου Βαρδή και Δημήτρη Αναστασόπουλου. Οι δύο 17χρονοι αθλητές έχουν δείξει ότι μπορούν ν’ αποτελέσουν σημαντικά “κομμάτια” στο… παζλ της ομάδας, με τον σύλλογο να επενδύει πάνω τους.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους νεαρούς αθλητές Γιώργο Βαρδή και Δημήτρη Αναστασόπουλο, συνεχίζοντας απρόσκοπτα την υλοποίηση του νέου Μοντέλου Ανάπτυξης του Συλλόγου.
Αμφότεροι οι 17χρονοι ταλαντούχοι παίκτες έκαναν σημαντικά βήματα προόδου σε αυτή την πρώτη τους σεζόν στον Πανερυθραϊκό μας, με τον Βαρδή μάλιστα να αποτελεί ενεργό μέλος και της ανδρικής ομάδας από την επανεκκίνηση του Πρωταθλήματος κι έπειτα, «γράφοντας» και 7 συμμετοχές στην Α2 (σ.σ. αποκορύφωμα τα 18 λεπτά που πήρε στο ματς των Play-Off Ανόδου με τον Ολυμπιακό).

Έτσι, Αναστασόπουλος και Βαρδής θα συνεχίσουν να είναι σημαντικά «κομμάτια» στο «παζλ» του σχεδιασμού του Συλλόγου, έχοντας αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες την περασμένη χρονιά και αντιπροσωπεύοντας απόλυτα τη φιλοσοφία Ανάπτυξης που χαράσσει ο Πανερυθραϊκός νέα του «εποχή»!”.