Συνεχίζουν στον ΓΣ Αλμυρού οι Παπούλιας και Τάσσος…

Διπλή κίνηση από τον ΓΣ Αλμυρό, που κράτησε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τους Παναγιώτη Παπούλια και Φώτη Τάσσο. Οι δύο ανακοινώσεις έγιναν με μικρή ώρα διαφοράς, δείχνοντας ότι οι κινήσεις των διοικούντων για να διατηρήσουν τον “κορμό” της ομάδας είναι συντονισμένες.

Οι ανακοινώσεις του ΓΣ Αλμυρού αναλυτικά:
“ΜΑΖΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ – ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Παναγιώτη Παπούλια.
Ένας αθλητής που έχει συνδέσει το όνομά του με αυτό του Συλλόγου και γενικά τη πόλη του Αλμυρού θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του με το Δισκοβόλο στο στήθος.
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Παναγιώτη Υγεία,Δύναμη και πολλές επιτυχίες με την Κυανόλευκη φανέλα.
#Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 1929
#BASKETBALL” και
“ΜΑΖΙ ΓΙΝΑΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ – ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ🏀
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας και για την αγωνιστική χρονιά 2022-2023 με τον αθλητή Φώτη Τάσσο.
Ο θηριώδης Center θα είναι για 2η χρονιά στην ομάδα του Αλμυρού και με τη μαχητικότητα που διαθέτει θα βοηθήσει στα μέγιστα το Σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους της φετινής χρονιάς.
Η Δ.Ε. του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ εύχεται στον Φώτη Υγεία,Δύναμη & Πολλές επιτυχίες με την Κυανόλευκη φανέλα.
#Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ 1929
#Basketball”.