Συνεχίζουν στον Παπάγου οι Παπαζήσης και Τρίχας

Το… γαϊτανάκι των ανανεώσεων καλά κρατεί στον Παπάγου, που διατηρεί στο ρόστερ του τα βασικά “εργαλεία” του ενόψει της νέας περιόδου. Οι “στρατηγοί”, προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Αλέξανδρο Παπαζήση και Νικόλα Τρίχα, δείχνοντας έτσι διάθεση να κρατήσουν τον “κορμό” της ομάδας που συνέβαλε στην πετυχημένη πορεία της.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Ο Α.Σ.ΠΑΠΑΓΟΥ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας ενόψει της σεζόν 2020-21, με τους καλαθοσφαιριστές ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΖΗΣΗ και ΝΙΚΟΛΑ ΤΡΙΧΑ.

Ο Αλέξανδρος, που θα φορά τη φανέλα των Στρατηγών για τρίτη συνεχή αγωνιστική χρονιά, μίλησε για τη ανανέωση της συνεργασίας με το σύλλογο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για τριτη συνεχή χρόνια θα είμαι μέλος αυτού του υπέροχου και ιστορικού σωματείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες, τους προπονητές μου και την διοίκηση για την εξαιρετική μας συνεργασία, την στηριξη και την εμπιστοσύνη τους καθώς και τους φιλάθλους που ήταν πάντα δίπλα μας . Εύχομαι υγεία για την καινούργια σεζον και υπόσχομαι ότι με την υπόλοιπη ομάδα θα δίνουμε κάθε φορά το 100% για να καταφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο Νίκος Τριχας, λίγο μετά τη νέα του συμφωνία με την ομάδα, είπε στην επίσημη σελίδα του ΑΣ Παπαγου στο Facebook:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που με την επιθυμία του προπονητή μου και της διοίκησης ανανεώσαμε την συνεργασία μας και για την επόμενη σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι με λίγη τύχη και φυσικά υγεία, έχοντας δίπλα μας τον κόσμο του Παπάγου, θα καταφέρουμε να πάρουμε ότι μας αξίζει».