Συνεχίζουν Στυλιανίδης και Αλβανός

Ο Αιγινιακός συνεχίζει τη δημιουργία του ρόστερ της ερχόμενης σεζόν ανακοινώνοντας ακόμα δύο ανανεώσεις. Ο λόγος για τον Δημήτρη Στυλιανίδη και Δημήτρη Αλβανό.

Αναλυτικά:

«Η διοίκηση του Α.Ο.Κ Αιγινιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για ακόμη έναν χρόνο με τον καλαθοσφαιριστή Στυλιανίδη Δημήτριο.

Ο Δημήτρης Στυλιανίδης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογό μας και με αυτόν τον τρόπο το σχέδιο της διοίκησης για την παραμονή των γηγενών παικτών στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο δείχνει να μπαίνει σε λειτουργία.

Ο Δημήτρης αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 και όλα αυτά τα χρόνια που υπηρετεί την ομάδα δίνει τον καλύτερό του εαυτό γι αυτήν. Ο Αιγινιώτης παίκτης είναι ένα από τα παιδιά που αγωνίζονται από τα παιδικά τους χρόνια στον σύλλογό μας, έχουν μεγαλώσει μέσα σ’ αυτόν και τον τιμούν όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία τους ».

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Αλβανού:

«Η Διοίκηση του Α.Ο.Κ Αιγινιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Αλβανό Δημήτριο.

Παίκτης του Αιγινιακού θα παραμείνει και την νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Αλβανός καθώς συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Δημήτρης έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπωρούσαν αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα και να βοηθήσει με κάθε τρόπο τον σύλλογο μετά την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».