Σ. Τουτζιαράκης: “Η καλύτερη επιλογή ο ΟΦΗ”…

Οι… αντιστάσεις του κάμφθηκαν κι απλώς απέμεναν κάποιες μικρολεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί ο “γάμος”! Ξεπεράστηκαν και πλέον από σήμερα (12/8) ο Σταύρος Τουτζιαράκης είναι κι επίσημα παίκτης του ΟΦΗ με τους κρητικούς να τον ανακοινώνουν με πανηγυρικό μάλιστα ύφος, ενώ κι ο ίδιος δηλώνει ότι η επιλογή αυτή ήταν η καλύτερη! “Παίκτης “υψηλών” προδιαγραφών είναι η τέταρτη φετινή μεταγραφή της ομάδας μας”, αναφέρει το δελτίο Τύπου του ΟΦΗ, που έβαλε στη… μηχανή του έναν παίκτη με εμπειρία απ’ την Α1. ΑΕΚ, Μαρούσι, Ίκαρος Καλλιθέας γράφει το… CV του, δείχνοντας έτσι ότι οι κρητικοί έκαναν μια πολύ σημαντική επένδυση, “ψηλώνοντας αρκετά”, τόσο σε επίπεδο, οσο και κάτω απο την ρακέτα.

Σ. Τουτζιαράκης: “Η καλύτερη επιλογή ο ΟΦΗ”.
Ο διεθνής υψους 2.10 σέντερ, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΟΦΗ, σχολίασε στο επίσημο σαιτ, για το… παρασκήνιο της μεταγραφής του: “Ο ΟΦΗ ήταν απο τις πρώτες ομάδες που με προσέγγισαν. Είχα προτάσεις κι απο άλλες δυο ομάδες της Α2 κατηγορίας. Η αλήθεια έιναι οτι ήθελα να παραμείνω στην μεγάλη κατηγορία (Α1) και περίμενα απο εκεί πρόταση. Ομως η πρόταση του ΟΦΗ ήταν η πιο σοβαρή. Είναι οργανωμένο σωματείο, έχει σοβαρή διοίκηση, ενω έχει καλούς πάικτες στο ρόστερ. Θεωρώ οτι έκανα την καλύτερη επιλογή”.
-Για τις εντυπώσεις-συναισθήματα, του προκαλέι η ομάδα του ΟΦΗ, ο νεος σέντερ της ομάδας μας, ήταν απόλυτα σαφής:
“Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που ξέρει ολη η Ελλάδα και οχι μόνο, κυρίως απο το ποδόσφαιρο.Τα τελευταία χρόνια, όμως με σοβαρή δουλεία, υπομονή και προγραμματισμό, εχει κάνει σπουδαία δουλειά και στο μπάσκετ.Επιστεγασμα αυτό είναι η διαρκής άνοδος της ομάδας, τόσο σε επίπεδο, οσο και σε κατηγορίες.Ιδιάιτερα φέτος έχει κάνει εντύπωση Πανελληνίως με τις μεταγραφικές του κινήσεις.Κινήσεις που δείχνουν οτι δεν είναι στόχος η παραμονή, αλλά η άνοδος !!!”.
-Ποιούς ευχαριστεί  όμως… η νεα κολώνα του ΟΦΗ για την μεταγραφή του ;
“Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο της ομάδας του ΟΦΗ, κ.Β.Ξημέρη, αλλά και τον προπονητή για την υπομονή και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, με το να περιμένουν καιρό τώρα την τελική απόφασή μου.Ο τρόπος που με προσέγγισαν είναι  που με κέρδισε και που είπα το “ναι” στην ομάδα με τους πιο πολλούς και φανατικούς φίλους στην Κρήτη.Τους ευχαριστώ θερμά”.

Βαγγέλης Βλάχος: “Βασική επιλογή για τον σχεδιασμό της ομάδας”.
Ο προπονητής της ομάδας μας Β.Βλάχος τόνισε επιγραμματικά για την μεταγραφή του Σταύρου Τουτζιαράκη:”Είναι βασική και ιδανική επιλογή για το σχεδιασμό μας.Μας δίνει όγκο κάτω απο το καλάθι, παίζει πολύ καλά το “έναν προς  εναν”, αλλά και το πικ.Έιναι νεος στην ηλικία και έχει το κίνητρο για μια καλή καριέρα”.