Ενας… κύκλος έκλεισε για τον Παναγιώτη Παπαδημητρίου καθώς ύστερα από δέκα χρόνια παρουσίας στον Εθνικός την επόμενη σεζόν θα χαράξει νέο δρόμο. Ετσι λοιπόν, η ομάδα του Πειραιά και ο  αθλητής θα πορευτούν χωριστά με τους «μπλε» να αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ότι ο Παπαδημητρίου ήταν κάτι παραπάνω από ένας παίκτης.

Παράλληλα, την πόρτα της εξόδου πέρασαν και ο Αντώνης Φραντζής και ο Γώργος Φιλίππου, τους οποίους ο Εθνικός ευχαριστεί.

Aναλυτικά:

«Μετά από δέκα χρόνια παρουσίας στον Εθνικό, ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου θα αναζητήσει αλλού μπασκετική στέγη. Ήταν μια απόφαση που ελήφθη κοινή συναίνεση. Άλλωστε με τον Παναγιώτη μόνο έτσι μπορούσε να γίνει. Από το 2003 που ήρθε στην ομάδα μας, ήταν κάτι παραπάνω από ένας παίκτης.

Έζησε τις πιο δύσκολες στιγμές, τις πίκρες, της αγωνία για την παραμονή ακόμα και στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Ήταν πάντα στρατιώτης του Εθνικού και η παρουσία του συνδυάστηκε και με την πορεία προς τις Εθνικές κατηγορίες. Το ότι την επόμενη σεζόν δεν θα είναι μέλος της ομάδας, δεν σημαίνει ότι παύει να είναι μέλος της παρέας μας. Ο Εθνικός ήταν, είναι και θα είναι η μπασκετική του οικογένεια. Η πόρτα μας θα είναι για πάντα ανοικτή. Κι όπως λέει και το τραγούδι, “δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας, μόνο κάποιες στιγμές χωρισμού”…

Παρελθόν από τον Εθνικό αποτελούν και οι Αντώνης Φραντζής και Γιώργος Φιλίππου. Η ομάδα μας τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».