Τέλος ο Αμοιρίδης από την Σταυρούπολη

Μία σχέση χρόνων έλαβε τέλος, καθώς ο Παναγιώτης Αμοιρίδης δεν θα βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν στον πάγκο της Σταυρούπολης.

Η ανακοίνωση:

«Μετά από συζητήσεις και έντονο προβληματισμό η Διοίκηση της “Σταυρούπολη ΕΚ” και ο προπονητής Παναγιώτης Αμοιρίδης προχώρησαν από κοινού σε μιά δύσκολη απόφαση και για τις δύο πλευρές, να μην συνεχίσουν μαζί τη νέα χρονιά.

Η συνεργασία μας με τον Παναγιώτη ξεκίνησε εδώ και πολλά χρόνια, αρχικά σαν παίκτης κλείνοντας την καριέρα του στην ομάδα μας και στη συνέχεια σαν προπονητής αφού την ανέλαβε σε δύσκολες περιόδους με απόλυτη επιτυχία. Έχει συνδέσει το όνομά του, για περισσότερο από μια δεκαετία, με πολλές επιτυχημένες χρονιές και ανόδους μας, με αποκορύφωμα τις τελευταίες που οδήγησαν σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές χρονιές την ομάδα από την Α΄ ΕΚΑΣΘ στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής.

Τον ευχαριστούμε για την πολύχρονη παρουσία και προσφορά του στην ομάδα και ευχόμαστε στον φίλο μας Παναγιώτη καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα του. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον οι δρόμοι μας θα συναντηθούν και πάλι.