Τέλος ο Διαμαντάκος από το Αγρίνιο, πρώτος προπονητής ο Ασπρούδης

Κεραυνός εν αιθρία από τον ΑΟ Αγρινίου, που λίγες ώρες μετά τη σημαντική νίκη επί του Αμαρουσίου, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Διαμαντάκο! «Η ομάδα μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομάδας και συμπληρώνει: «Ο Γιάννης Διαμαντάκος έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου μας και την ανοδική πορεία του Α.Ο.Α. την τελευταία δεκαετία. Οδήγησε την ομάδα μας στην άνοδο από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ στη Γ΄ Εθνική και στις επόμενες δύο θητείες στον πάγκο του Α.Ο.Α. έφερε ανόδους σε Β΄ Εθνική και Α2 Εθνική Κατηγορία. Δεν είναι απλά μέλος της ιστορίας του Συλλόγου μας, αλλά μέρος της ιστορίας μας.
Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην επαγγελματική του καριέρα όσο και στην προσωπική του ζωή».

Όσον αφορά τον διάδοχο… «Χρέη πρώτου προπονητή στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Παναγιώτης Ασπρούδης, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του στη δύσκολη στιγμή που αναλαμβάνει», αποσαφηνίζει η σχετική ανακοίνωση.