Τέλος στη συνεργασία Λιόγα με τον Αμύντα
Τρεις υποψήφιοι αντικαταστάτες…

Το χρονικό ενός προδιαγεγραμμένου «τέλους» επισημοποιήθηκε, με τον Αμύντα να ευχαριστεί τον προπονητή Δημήτρη Λιόγα για τη συνεργασία τους. «Δημήτρη σε ευχαριστούμε», καταλήγει η ανακοίνωση του συλλόγου του Υμηττού, με το οποίο πέφτει η «αυλαία» της συνεργασίας των δύο πλευρών και πλέον η ομάδα αναζητεί τη διάδοχη κατάσταση. Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τους υποψήφιους «στόχους», με τους Καυκή, Καρατζά και Κουρή να είναι ψηλά στη σχετική λίστα και τους δύο πρώτους να φαντάζουν ως οι επικρατέστεροι στη «μάχη» της διαδοχής.

Όσον αφορά τον Λιόγα, ο Αμύντας τον ευχαριστεί όπως αναφέρει και στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε:
«Δημήτρη σε ευχαριστούμε!!
Ο Αθλητικός Όμιλος Αμύντας Υμηττού ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή του ανδρικού τμήματος, Δημήτρη Λιόγα. Ο Δημήτρης συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας μας την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία, που την τρέχουσα σεζόν ονομάστηκε Elite League Ερρίκος Ντυνάν και θα θεωρείται για πάντα μέλος της οικογένειάς μας.

Αναφορικά και οι δηλώσεις του Δημήτρη στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας: “Ευχαριστώ πολύ τον Αμύντα και ιδιαίτερα την οικογένεια Ζούπα για τη συνεργασία. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, για τη βοήθεια και την υποστήριξη που μου παρείχαν σε αυτήν την πολύ δύσκολη και απαιτητική χρονιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που τελικά όλοι μαζί καταφέραμε τελικά να κρατήσουμε την ομάδα στην Elite League και να πετύχουμε το στόχο μας. Αισθάνομαι ότι δημιούργησα κάποιους φίλους και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!!“.

Η Διοίκηση εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της και εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα, με τους δεσμούς φιλίας και αλληλοεκτίμησης που υπάρχουν να είναι πάντα δυνατοί.

Σε ευχαριστούμε Δημήτρη!».