Τέσσερις ανανεώσεις για την Ενωση Ιλίου

Ανανεώσεων συνέχεια για την Ενωση, με τους  Γιώργο Καλύβα, Κλαούντιο Μούχο, Βασίλη Γκουντόπουλο και Αντρέα Περπαλάι ύστερα από τις επιτυχίες που είχαν στα παιδικοεφηβικά τμήματα του συλλόγου, καλούνται να ενισχύσουν την αντρική ομάδα του Ιλιον.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τέσσερα δικά του παιδιά, τους Γιώργο Καλύβα, Κλαούντιο Μούχο, Βασίλη Γκουντόπουλο και Αντρέα Περπαλάι τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας στην Β΄Εθνική.

Οι Γιώργος Καλύβας, Κλαούντιο Μούχο και Βασίλης Γκουντόπουλος είναι αθλητές που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας και τις υποδομές της και ήρθε η στιγμή φέτος, καθώς πέρυσι λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσαν, να δείξουν πως οι επιτυχίες που είχαν ως Παίδες και Έφηβοι ήταν απλά το πρώτο στίγμα για αυτό που θα επακολουθήσει.

Ο Αντρέα Περπαλάι από την άλλη είναι ένας αθλητής που εντάχθηκε πέρυσι στην ομάδα μας και φέτος ήρθε η στιγμή που και αυτός θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω και να ενισχύσει την ομάδα μας στην πορεία της στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.

Ευχόμαστε και στους τέσσερις αθλητές μας υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε μαζί κάθε στόχο της ομάδας μας».