Ο Ιωνικός Ιωνίας συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση ανακοινώνοντας τέσσερις μεταγραφές! Ο λόγος για τους Δημήτρη Γουνιώτη, Στράτο Μαύρο και τους δύο έφηβους Γιώργο Φλιάτη και Τραϊανό Μπάρκο.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΙΩΝΙΑΣ ολοκλήρωσε 4 μεταγραφές τη χθεσινή μέρα.Η ομάδας συμφώνησε με ακόμα 4 αθλητές και αναμένονται 2-3 κινήσεις ακόμα για να ολοκληρωθεί το πάζλ.

Στην ομάδα μας μετά από 1 χρόνο επιστρέφει ο Δημήτρης Γουνιώτης. Ο έμπειρος σέντερ,με ύψος 2.00μ,γεννημένος το 1983 αναμένεται να κυριαρχήσει στο «ζωγραφιστό» και να βοηθήσει την ομάδα σε ανάλογες επιτυχίες με την προπέρσινη χρονιά.

Μετά από αρκετά χρόνια στην ομάδα επιστρέφει και ο Στράτος Μαύρος .Ο 32χρόνος γκαρντ,με ύψος 1.87 αγωνίζεται στις θέσεις 1-2 με έμφαση στο σκοράρισμα και με μεγάλη εμπειρία,μετά από 6 χρόνια επιστρέφει στην Ιωνία για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Επίσης με την ομάδα μας συμφώνησαν και 2 έφηβοι πρωταθλητές. Ο λόγος για τους Φλιάτη Γιώργο και Μπάρκο Τραιανό που μετά την επιτυχία τους στο εφηβικό θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα μας. Ο Γιώργος Φλιάτης,(αδερφός του Γιάννη Φλιάτη), πρωταθλητής εφήβων με την ομάδα του Αρη έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4.

Ο Μπάρκος Τραιανός πρωταθλητής εφήβων και αυτός με την ομάδα του Αρη έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται στις θέσεις 2-3. Η ομάδα μας είναι πολύ κοντά στην συμφωνία με έναν ακόμα αθλητή που αγωνίζεται στις θέσεις 4-5,είναι σε συζητήσεις και με κάποιους γκάρντ και τις επόμενες ημέρες αναμένονται ανακοινώσεις».