«Τέτοιες διαιτησίες ενισχύουν με αξιοπιστία το άθλημα»

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους διαιτητές του αγώνα με τον Ιπποκράτη Κω εξέδωσε ο ΟΦΗ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως τρέτοιες διαιτησίες ενισχύουν με αξιοπιστία το άθλημα.
Η ανακοίνωση:
 
“Ο Ο.Φ.Η είναι ένα σωματείο με τεράστια πορεία και ιστορία στο αθλητικό γίγνεσθαι της Ελλάδας. 
 
Επειδή λοιπόν σεβόμαστε στην ιστορία του σωματείου αυτού και επειδή πρέπει το σωστό να επιβραβεύεται, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους διαιτητές του αγώνα απέναντι στον Ιπποκράτη Κω, κο Αντωνιάδη Αλέξανδρο και κο Κοτσώνη Νικόλαο, οι οποίοι πραγματικά συνέβαλαν από την πλευρά τους ώστε να γίνει ένα παιχνίδι διαφήμιση για το μπάσκετ, στο οποίο νικητής αναδείχθηκε ο Ιπποκράτης. 
 
Η ήττα μπορεί να μας στενοχωρεί, όμως ήταν μια ήττα που προήλθε από την ανωτερότητα του αντιπάλου και σε καμία περίπτωση από τα διαιτητικά σφυρίγματα. 
 
Τέτοιες διαιτησίες προστατεύουν και ενισχύουν με αξιοπιστία το άθλημα που υπηρετούμε και μακάρι αυτού του είδους την διαιτητική διαχείριση να συναντάμε σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως έδρας ή αντιπάλου. 
 
Τέλος θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιπποκράτη Κω για τη νίκη τους και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα”.