Τίμησαν τον Πετρόπουλο

Με άρωμα από τα παλιά στιγματίστηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πιερικού Αρχελάου και τον Απόλλωνα Πατρών λίγο πριν την έναρξη του ματς. Οι ιθύνοντες των γηπεδούχων τίμησαν τον άσσο του ελληνικού μπάσκετ Κώστα Πετρόπουλο για την προσφορά του στα γήπεδα με αναμνηστική πλακέτα.

Το κατάμεστο κλειστό της Κατερίνης καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου Απόστολος Πόδας καταχειροκρότησαν τον τιμώμενο, συγχαίροντας τον παράλληλα και για τη λαμπρή πορεία του στο ελληνικό μπάσκετ. Στους παρευρισκόμενους ήταν και ο μπασκετμπολίστας Γιώργος Πετρίδης, ο οποίος μάλιστα έκανε την απονομή.

Η μεγάλη συγκίνηση όμως «εμφανίστηκε» όταν ο κορυφαίος κάποτε φοργουορτ, πήρε το λόγο εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την μεγάλη τιμή που του πρόσφεραν.

«Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τόσο την ομάδα για την τιμή που μου έκανε, όσο και το Σύλλογο Φίλων Ιστορίας του Πιερικού. Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την Κατερίνη και μάλιστα σ΄ αυτό το γυμναστήριο. Θυμάμαι ένα στρατιωτικό πρωτάθλημα το 1982 που είχα κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση με ένα, όπως λένε, φανταστικό καλάθι. Ο Πιερικός Αρχέλαος είναι μία ομάδα που τιμάει το επαρχιακό μπάσκετ, όπως και ο Απόλλωνας Πατρών και σήμερα είναι μία μάχη μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Πιστεύω ότι το μπάσκετ έχει ανάγκη την επαρχία και η επαρχία έχει ανάγκη το μπάσκετ».