Τίμησε τον Δούκα στην κοπή της πίτας η ΚΑΠ

www.aparaskevi-images.gr

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Καλαθοσφαίρισης Αγίας Παρασκευής.

Η ΚΑΠ έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο του Κοντόπευκου. Με πρωταγωνιστές τους 300 περίπου αθλητές των ακαδημιών μας έγινε μία λαμπρή και επιτυχημένη εκδήλωση την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου και βέβαια οι γονείς των μικρών παιδιών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  κ. Κ. Μανιάτης, αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα Αττικής, η αντιδήμαρχος κ. Ελένη Δάβαρη που εκπροσώπησε και τον απουσιάζοντα λόγω αιφνιδίου κωλύματος δήμαρχο κ. Ζορμπά, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεως ΜΑΖΙ και ΝΙΚΗ κ.κ. Β. Γιαννακόπουλος και Ι. Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Α. Σιδέρης, ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Αλεφαντής, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ δημοτικός σύμβουλος κ. Σάρκουλας, η πρόεδρος των παιδικών σταθμών δημοτική σύμβουλος κα Καψοκεφάλου, ο αντιπρόεδρος των παιδικών σταθμών δημοτικός σύμβουλος κ. Λέκκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Φ. Αλεξόπουλος, Α. Μουστογιάννης, Τ. Κωστόπουλος, Γ. Βλάχος, ο πρόεδρος της ΕΝΑΒΑΠ Γ. Χάρχαρος, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Ι. Μυλωνάκης, ο παλαίμαχος διαιτητής κ. Δούκας ως εκπρόσωπος της Ελληνικής διαιτησίας και το τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης, κ.α.

Εντυπωσιακή και συγκινητική ήταν η παρουσία των παλαιών αθλητών του συλλόγου Τ. Κωνσταντίνου, Α. Κωνσταντίνου, Κ.Παπανικολάου, Β. Παπανικολάου, Π. Μπερταμίνι, Β. Αξιώτη, Α. Αντωνίου, ενώ ειδική μνεία έγινε για τον Χ. Μανσούρη που έφυγε πρόσφατα από κοντά μας. Παρούσα όλη η Ανδρική ομάδα του συλλόγου, οι Έφηβοι και οι Παίδες.

Της εκδήλωσης προηγήθηκε επίδειξη τεχνικής από τους μικρούς αθλητές και στη συνέχεια ο Γεν. Γραμματέας της ομάδας, Πάρης Καρδαράς, άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας του προσκεκλημένους.

Επειτα, ο πρόεδρος της ΚΑΠ, Δημήτρης Κονταξής, έκανε έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε εκθέτοντας τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και τις μεγαλειώδεις επιτυχίες όλων των τμημάτων…

Για την παιδική και εφηβική ομάδα που μετέχουν στην τελική φάση των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ, για την ομάδα των παμπαίδων που πρωτεύει σε όλα τα τουρνουά που μετέχει, με αποκορύφωμα το Διεθνές Τουρνουά ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που έλαβε χώρα προ μηνός στην Θεσσαλονίκη με συμμετοχή 37 ομάδων, όπου οι παμπαίδες της ΚΑΠ πήραν την πρώτη θέση, για τα μίνι που στο ίδιο τουρνουά πήραν την δεύτερη θέση χάνοντας στον τελικό με ένα καλάθι στην παράταση και για τις Ακαδημίες που λειτουργούν άριστα κάτω από την εποπτεία διπλωματούχων έμπειρων προπονητών υπό την μαεστρική και έμπειρη καθοδήγηση του Γιάννη Θεολογίτη, ο οποίος χειροκροτήθηκε θερμά. Και τέλος για την ανδρική ομάδα η οποία την περσινή περίοδο κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και εφέτος αγωνίζεται στην Β’ Εθνική κατηγορία, την ανώτερη ερασιτεχνική κατηγορία, απέναντι σε ομάδες από όλη την Ελλάδα και σε σύνολο 1900 περίπου ερασιτεχνικών σωματείων, ενώ κατέχει αυτή την στιγμή την τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Ευχαρίστησε παράλληλα και την σημερινή και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές για την συμπαράσταση τους και κάλεσε τον κόσμο της Αγίας Παρασκευής να έλθει πιο κοντά στην ομάδα και να στηρίζει έμπρακτα την προσπάθειά της.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των Παμπαίδων και των Μίνι για το κατόρθωμα τους στο διεθνές Τουρνουά της Θεσσαλονίκης, των Ανδρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, των νεαρών αθλητών Κ.Σταφυλά, Δ. Κωσταρή, Π.Πανούτσου, Κ.Παπαγεωργίου και Γ. Ισμέρη για την εισαγωγή τους σε Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές και φυσικά του παλαίμαχου διαιτητή κ. Δούκα σε ένδειξη σεβασμού και εμπιστοσύνης στην Ελληνική διαιτησία, αλλά και στην προσφορά του στο άθλημα.

Η τελετή έκλεισε με την κοπή της πίτας και το ΔΣ της ΚΑΠ να ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της ομάδας.