Τίτλοι τέλους για τον Αλέξη Παπαδάτο και τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης

Η νέα ήττα, που κρατάει “βυθισμένο” τον Ίκαρο Νέας Σμύρνης στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Β’ εθνικής, οδήγησε τον Αλέξη Παπαδάτο στην πόρτα εξόδου. Ο Έλληνας προπονητής μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στο “τιμόνι” της ομάδας, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, ευελπιστώντας ότι με την κίνησή του αυτή θα μπορέσει ο Ίκαρος να… αφυπνιστεί. Πέραν ωστόσο της ευχής του για μία καλύτερη πορεία της ομάδας στην πορεία, δεν παραλείπει να εκφράζει την αγανάκτησή του για την αντιμετώπιση που είχε η πρώην πλέον ομάδα του στην προσπάθειά της για προπονήσεις, καθώς όπως τονίζει στην ανακοίνωσή του “ζητιάνευε” για μερικές ώρες προπόνησης στο κλειστό της Αρτάκης.

Η ανακοίνωση της απόφασης του Παπαδάτου αναφέρει:

“Μετά από 2 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας του Ικάρου Νέας Σμύρνης, έφτασε η ώρα να αποχωρήσω. Πρώτα απ όλα θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους παίχτες με τους οποίους συνεργάστηκα, καθώς και στην διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Κατά τη περσινή χρονιά κάναμε μια τεράστια υπέρβαση με την ομάδα με την απευθείας άνοδο μας στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, ήταν μια χρονιά σημαδιακή για την προπονητική μου πορεία η οποία προσωπικά θα μου μείνει αξέχαστη! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η συνέχεια για την ομάδα του Ικάρου να είναι όσο καλύτερη γίνεται, από το πέρασμα μου από αυτήν κέρδισα μόνο φίλους εκτός και εντός του παρκέ.

Τέλος, θέλω να επισημάνω σε εκείνους που έχουν την ευθύνη των αθλητικών χώρων της περιοχής της Νέας Σμύρνης πως δεν κάνουν χάρη στον Ίκαρο ο οποίος αυτήν την στιγμή αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική κατηγορία, όταν του δίνουν ώρες προπόνησης στο γήπεδο Αρτάκης. Φέτος, μετά την άνοδο μας, είχαμε λιγότερες ώρες προπόνησης από πέρυσι. Όσο κι αν αυτό ακούγεται απίστευτο κάναμε 2 απογευματινες- βραδυνες προπονήσεις την μια εβδομάδα και 3 την άλλη, εναλλάξ, με αποτέλεσμα να ψάχνει ο σύλλογος γήπεδο για να κάνουμε προπόνηση και να ζητιανεύουμε για χώρους και ώρες που να βολεύουν όλο το team.
Καλή συνέχεια και εύχομαι στον καθένα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο ότι καλύτερο!
Αλέξης Παπαδάτος”

.
Διαβάστε ακόμη…