Τα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αποτελούν παρελθόν για τον Κώστα Κακαρούδη! Ο έμπειρος φόργουορντ, έχοντας μεγάλη μπασκετική πορεία την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται σε κάποια ομάδα της Α1, αλλά σε εκείνη με την οποία ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα! 

Η Σταυρούπολη θα δυναμώσει με τον καλύτερο τρόπο το δυναμικό της, αφού ο Κώστας Κακαρούδης θα βρίσκεται την ερχόμενη σεζόν στην ομάδα και το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ.

Η ανακοίνωση:

«Επιστροφή στο «σπίτι» του!!

Έπειτα από την τεράστια και γεμάτη καριέρα στα γήπεδα της Α1 επιστρέφει στην ομάδα της γειτονιάς του.
Η χρόνια φιλία και εκτίμηση με το πρόεδρο της ομάδας και πρώην συμπαίκτη του Χεμπεκίδη Αλέξανδρο και η αγάπη του για την περιοχή της Σταυρούπολης συνετέλεσαν στην οριστικοποίηση της τεράστιας αυτής μεταγραφής.
Δήλωση Κώστα Κακαρούδη
<< Με μεγάλη χαρά επιστρέφω εκεί από όπου ξεκίνησα. Από τη στιγμή που οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις εκτός μπάσκετ, δε μου επιτρέπουν να ακολουθήσω το πρόγραμμα της Α1, όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα για να βοηθήσω την ομάδα της Σταυρούπολης στο επερχόμενο πρωτάθλημα από τον Χεμπεκίδη Αλέξανδρο, με τον οποίο προ υπήρξαμε συμπαίκτες στο ξεκίνημα μας και γνωρίζοντας ότι προπονητής είναι ο Παναγιώτης Αμοιρίδης, δεν σκέφτηκα πολύ να απαντήσω θετικά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία πρωτίστως και πολλές νίκες με όμορφο μπάσκετ>>.
Δήλωση Χεμπεκίδη Αλέξανδρου, Προέδρου Σταυρούπολης.
<< Ο Κώστας εκτός από φίλος, τεράστιος παίκτης και άψογος επαγγελματίας, είναι πρότυπο για την ομάδα μας και υπόδειγμα για τα νεότερα παιδιά της περιοχής. Είμαι απεριόριστα ευτυχισμένος για αυτήν την συνεργασία και ανυπομονούμε να τον θαυμάσουμε στο παρκέ>>.
Στοιχεία καριέρας: Αστραπή Ηλιούπολης, Άρης, Θερμαικός, ΚΑΟΔ, Ιωνικός Λαμίας,Πανόραμα, ΑΓΟ Ρεθύμνου, ΑΕΠ Ολυμπίας, Ίκαροι Σερρών, ΚΑΟΔ, Ενερτζια Ροβιναρι, Κολοσσος Ρόδου, ΠΑΟΚ, Φάρος Κερατσινίου, Ηρακλής.
Καλως ήλθες Κώστα στην ομάδα μας!!!!».