Τα είπαν Φασούλας και ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος

Στο γραφείο του Δημάρχου Παπάγου Χολαργού Ηλία Αποστολόπουλου βρέθηκαν ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Παναγιώτης Φασούλας και οι συνεργάτες του Ευθύμης Ρεντζιάς και Κώστας Κώτσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών του Παναγιώτη Φασούλα και των στελεχών της πρωτοβουλίας «Πρώτα το Μπάσκετ» με στελέχη της αυτοδιοίκησης και των θεσμικών φορέων σε όλη την Ελλάδα. Αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν το ρόλο του μπάσκετ, τόσο ως άθλημα όσο και των γηπεδικών εγκαταστάσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σε ένα εξαιρετικό και φιλικό κλίμα συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ και τον αθλητισμό, τις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας αλλά και τις προοπτικές συνεργασίας της ΕΟΚ με τον Δήμο Παπάγου Χολαργού στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις που διαθέτει.

Αναφέρθηκαν στην επόμενη μέρα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης με κοινή διαπίστωση την ανάγκη εξωστρέφειας και διαλειτουργικότητας. Σημαντικό στοιχείο της συζήτησης ήταν η αγαστή συνεργασία με τους δήμους και ο τρόπος με τον οποίο το μπάσκετ θα προσελκύσει νέους αθλητές και αθλήτριες.

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο να ανανεώνει το ραντεβού εντός των αγωνιστικών χώρων, μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.