Τα ηνία του ΑΟΚ Βέροιας στον Ηλιάδη

Μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Θωμά Τούσα από τον πάγκο του ΑΟΚ, ο σύλλογος της Βέροιας έδωσε τα ηνία της ομάδας στον Κωνσταντίνο Ηλιάδη.

H ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΟΚ Βέροιας ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Κωνσταντίνο Ηλιάδη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου προπονητή στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου, παράλληλα με την τεχνική ηγεσία του εφηβικού τμήματος, στο οποίο έχει πετύχει απόλυτα στο έργο του.

Όντας βοηθός του Θωμά Τούσα και γνώστης της πραγματικότητας του ΑΟΚ, η διοίκηση (παρά το νεαρόν της ηλικίας του) προέκρινε την περίπτωση του και για όσους γνωρίζουν τη σταδιοδρομία του, πρόκειται για έναν πολύ εξελίξιμο προπονητή με γνώσεις και ικανότητες που θεωρούμε πως θα μεγιστοποιηθούν στο μέλλον.

Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή τύχη στο νέο του πόστο, είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία του τόσο με τη διοίκηση όσο και με τους παίκτες θα είναι κάτι παραπάνω από άψογη.

Το βιογραφικό του

Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης είναι 24 ετών (17/02/1993) και είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής, με μεταπτυχιακό πάνω στις Αθλητικές Σπουδές.

Υπήρξε καλαθοσφαιριστής στον Φίλιππο Βέροιας, στον ΑΟΚ αλλά και στον ΑΓΣ Ιωαννίνων, ενώ τη διετία 2009-2011 απέκτησε τις πρώτες παραστάσεις ως βοηθός στον πάγκο του παιδικού τμήματος του ΑΟΚ Βέροιας, ομάδα που κατέκτησε επί δύο σερί σεζόν το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ.

Την εξαετία 2011-2017 διετέλεσε πρoπονητής στις Ακαδημίες του ΑΓΣ Ιωαννίνων, όπου γνώρισε πολλές χαρές με αποκορύφωμα το τοπικό πρωτάθλημα Εφηβικού αλλά και η 5η θέση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων το 2012.

Από το 2014 έως το 2017 ήταν assistant coach στο ανδρικό τμήμα του ΑΓΣ Ιωαννίνων, όπου κέρδισε την άνοδο από το τοπικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια έβαλε το δικό του λιθαράκι στις δύο πολύ καλές σεζόν στην Γ Εθνική κατηγορία, με αποκορύφωμα την 5η θέση το 2015-2016 και την 6η το 2016-2017».