Τα ηνία του Ικάρου στον Λιόγα

liogasΤο πρώτο του… βήμα πραγματοποίησε ο Ικαρος με τον σύλλογο της Καλλιθέας να δίνει τα ηνία στον  Δημήτρη Λιόγα. Ο έμπειρος προπονητής θα είναι υπεύθυνος και του εφηβικού και του παιδικού τμήματος της ομάδας της Καλλιθέας, ενώ στόχος του Ικάρου είναι η ανάδειξη νέων ταλέντων από τις υποδομές του.

Αναλυτικά:

Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ σε ένα πραγματικά μοναδικό για την Ελλάδα, τετραετή σχεδιασμό, ο οποίος έχει να κάνει με την ανάδειξη των μεγάλων ταλέντων που έχει στις υποδομές του αλλά και των Νέων που θα θέλουν να συμμετάσχουν σ’ αυτό το πρόγραμμα, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΟΓΑ, ο οποίος πέραν της αντρικής ομάδας, η οποία και θα πορευτεί με πάρα πολλούς έφηβους-νέους αθλητές, θα έχει την άμεση παρακολούθηση και τον σχεδιασμό του εφηβικού και παιδικού τμήματος καθώς και της ομάδας Νέων.

Ο Αντιπρόεδρος της ομάδας ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΟΥΝΗΣ δήλωσε: «Με τη σημερινή ανακοίνωση ξεκινάει ένα πραγματικά ιστορικό εγχείρημα για τον ΙΚΑΡΟ και καλωσορίζει τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΟΓΑ, σαν επικεφαλή αυτού του προγράμματος, στην οικογένεια του ΙΚΑΡΟΥ».

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΟΓΑΣ από την πλευρά του δήλωσε: «Επέλεξα να έρθω στον ΙΚΑΡΟ διότι πραγματικά ενθουσιάστηκα, με ένα τετραετές πρόγραμμα επανόδου της ομάδας στην Α1, με πλειοψηφία αθλητών από τις υποδομές του. Ευχαριστώ τον Ερασιτέχνη ΙΚΑΡΟ γιατί μου εμπιστεύτηκε αυτή την τεράστια προσπάθεια που ξεκινάει».