Τα ηνία του Πόλις στον Μουριχίδη

mourixidisΟ Ιορδάνης Μουριχίδης θα είναι τελικά ο διάδοχος του Γιώργου Σίμου στον πάγκο του Πόλις, με τον σύλλογο της Καλλιθέας να ανακοινώνει και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας. 

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή Μουριχίδη Ιορδάνη. Προπονητή που αποτελεί ,μετά τον μακροβιότερο και αντικειμενικά πιο πετυχημένο στους πάγκους μας Σίμο Γιώργο, τον αμέσως επόμενο προπονητή που έχει κοσμήσει τον πάγκο του συλλόγου μας το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.Έχει διετελέσει και αθλητής του ανδρικού τμήματος στην Δ΄ΕΣΚΑΝΑ ,Α΄προπονητής στην Δ΄ΕΣΚΑΝΑ το 2003-2004, στην Γ΄ΕΣΚΑΝΑ το 2005-2006 ,στην Γ΄Εθνική το 2014-2015 ως βοηθός αρχικά του ΜΥΡΙΟΥΝΗ Χρήστου και ως Α΄προπονητής το τελευταίο τέταρτο του πρωταθλήματος.

Υπήρξε και για δύο χρόνια προπονητής του εφηβικού τμήματος του ΠΟΛΙΣ με ιδιαίτερες διακρίσεις. Πτυχιούχος προπονητής Γ.Γ.Α., λάτρης του σύγχρονου και ενθουσιώδη μπάσκετ και της δημιουργίας ομάδων οι οποίες αποτελούνται με νέα παιδιά ,λογική με την οποία θα κινηθεί φέτος η ομάδα, αλλάζοντας οριστικά το προφίλ και την εικόνα του συλλόγου που στηριζόταν εδώ και μια 5ετία ουσιαστικά από μια δεμένη παρέα, η οποία όμως έκανε δυστυχώς τον κύκλο της.

Δύσκολο και παράτολμο επιχείρημα που ο χρόνος θα δείξει αν θα δικαιωθεί η ομάδα μας για την δημιουργία ενός τόσο νεανικού ρόστερ ενισχυμένου με την εμπειρία 4-5 έμπειρων αθλητών και τον αειθαλή ηγέτη της Μπογδανίδη Αχιλλέα».