Τα… χώνει η Ακράτα στους διαιτητές!

Η Ακράτα δεν μπόρεσε να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση στο Γλαύκο, γνωρίζοντας την ήττα για την οποία δεν γκρινιάζει. Οι ιθύνοντες τον σύλλογο, ωστόσο τα… χώνουν στους διαιτητές της αναμέτρησης, καθώς θεωρούν ότι τα λάθη τους ήταν πολλά και επικίνδυνα! Με ανακοίνωσή τους μάλιστα εκφράζουν την ευχή τους οι διαιτητές Ελένη Κωνσταντινίδου και Λεωνίδας Γεράνιος να μην βρεθούν ξανά στο δρόμο της Ακράτας…

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ακράτα εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Διοίκηση του Γλαύκου για τη φιλοξενία της ομάδας μας στο μεταξύ μας αγώνα. Παράλληλα συγχαίρει τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την άψογη στάση τους σε ένα αγώνα, που παραλίγο να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια, λόγω συνεχών λαθών των διαιτητών.
Εκφράζουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία των Κωνσταντινίδου Ελένης και Γεράνιου Λεωνίδα. Υπέπεσαν σε σωρεία λαθών τα περισσότερα σε βάρος της ομάδας μας. Ελπίζουμε να μην ορισθούν ξανά να διαιτητεύσουν αγώνα της ομάδας μας”.

Ο σύλλογος μάλιστα δίνει στη δημοσιότητα και ένα video με 12 φάσεις με “τυχαίες” – όπως τις χαρακτηρίζει – αποφάσεις των διαιτητών.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ακράτα εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τη Διοίκηση του Γλαύκου για τη φιλοξενία της ομάδας μας στο μεταξύ μας αγώνα. Παράλληλα συγχαίρει τους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την άψογη στάση τους σε ένα αγώνα, που παραλίγο να ξεφύγει από τα αθλητικά πλαίσια, λόγω συνεχών λαθών των διαιτητών. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τη διαιτησία των Κωνσταντινίδου Ελένης και Γεράνιου Λεωνίδα. Υπέπεσαν σε σωρεία λαθών τα περισσότερα σε βάρος της ομάδας μας. Ελπίζουμε να μην ορισθούν ξανά να διαιτητεύσουν αγώνα της ομάδας μας.

Publicerat av Panagis Panagopoulos den 14 november 2017

Διαβάστε ακόμη…