Τα… χώνει η Ιτέα στο Δήμο!

court_basketballΗ έλλειψη ενός κλειστού γηπέδου, με οροφή που να μην στάζει είναι το… μαράζι που έχουν στον γυμναστικό σύλλογο Ιτέας και μάλιστα δεν κρύβουν ότι η αδιαφορία που ‘χει δείξει ο Δήμος προς αυτή την κατεύθυνση, αποτελεί ντροπή! Αυτό, μάλιστα αναφέρουν και στην επιστολή διαμαρτυρία που εξέδωσε ο Γυμναστικός σύλλογος Ιτέας, με την οποία ουσιαστικά τα… χώνει στη δημοτική αρχή.Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ
ΜΕΛΟΣ Σ.Ε.Γ.Α.Σ  Ε.Ο.Κ  Ε.Ο.Π.Ε  Ε.Ο.Χ  Ε.Κ.Ο.Φ  Ε.Ο.Π  Ε.Φ.Ο.Α
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1984
ΤΗΛ:2265032227
ΙΤΕΑ-ΦΩΚΙΔΑΣ 33200                                                                      ΙΤΕΑ 22-5-2014
Αριθμός Πρωτ.:1298

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Είναι ντροπή για το μεγαλύτερο Αθλητικό Σύλλογο της Φωκίδας, το Γυμναστικό Σύλλογο ΙΤΕΑΣ, η συμπεριφορά του ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.

Έναν Σύλλογο που από το μέλημά του είναι εδώ και τριάντα χρόνια να προσφέρει Αθλητισμό στη νεολαία της πόλης της ΙΤΕΑΣ και της γύρω περιοχής.

Έναν Σύλλογο που ζηλεύουν όλα τα Σωματεία της Ε. Σ. Κ. Α. Σ. Ε. γιατί το ήθος του, η αγωνιστικότητά του και οι πανελλήνιες Αθλητικές του επιτυχίες τον φέρνουν στην πρώτη θέση.

Έναν Σύλλογο που πάνω από 20 Αθλητές του αγωνίζονται στα Εθνικά πρωταθλήματα του μπάσκετ στην Α1΄ – Α2΄ – Β΄- Γ΄ Εθνική κατηγορία με μεγάλη επιτυχία και ορισμένοι με διεθνή καριέρα.

Έναν Σύλλογο που ποτέ ο ΔΗΜΟΣ ΙΤΕΑΣ και στη συνέχεια ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ δεν τον είδαν με καλό μάτι γιατί; πειράζει κανέναν; Επειδή αυτή τη στιγμή αγωνίζονται πάνω από τριακόσια παιδιά μικρά και μεγάλα τα πιο πολλά από την πόλη της ΙΤΕΑΣ, που οι γονείς τους είναι περήφανοι και τα στηρίζουν όσο μπορούν αλλά δυστυχώς τους κοροϊδεύουν όλοι!!!!

Τι ζητούν όλοι αυτοί ΔΙΟΙΚΗΣΗ – ΓΟΝΕΙΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ κλπ. ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ καινούριο με οροφή να μην τρέχει όταν βρέχει και δάπεδο με παρκέ για να μην γλιστρούν και τραυματίζονται όταν προπονούνται και αγωνίζονται στα πανελλήνια πρωταθλήματα της Ε. Σ. Κ. Α. Σ. Ε.

Όλες οι πόλεις, που οι πιο πολλές είναι μικρότερες σε πληθυσμό από την ΙΤΕΑ στους πέντε Νομούς: ΦΩΚΙΔΑ – ΒΟΙΩΤΙΑ – ΦΘΙΩΤΙΔΑ – ΕΥΒΟΙΑ – ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ και δεν ασχολούνται με το ΜΠΑΣΚΕΤ, έχουν κλειστά γήπεδα με οροφή και παρκέ και μόνο η πόλη της ΙΤΕΑΣ έχει γήπεδο «ΑΧΟΥΡΙ» «ΝΤΡΟΠΗ» για όλους.

Δεκαπέντε (15) χρόνια το γήπεδο αυτό είναι ακατάλληλο για προπονήσεις και αγώνες πρωταθλημάτων. Το γνωρίζουν όλοι οι υπεύθυνοι πολλά χρόνια, αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα γι’ αυτό.

Στην Άμφισσα το ίδιο παλιό γήπεδο είναι κατεστραμμένο δεκαπέντε χρόνια. Αλλά όμως στην Άμφισσα έγινε άμεσα καινούριο κλειστό και καλά έπραξαν, στην ΙΤΕΑ όμως υπάρχει αυτό το ακατάλληλο παλιό κλειστό που είναι μια προσβολή για τους κατοίκους της δεύτερης μεγάλης πόλης της Φωκίδας και μιας πόλης που είναι «ΜΠΑΣΚΕΤΟΜΑΝΑ», όπως λένε όλοι οι υπεύθυνοι του Μπάσκετ, με συνέπεια οι Αθλητές να τραυματίζονται και είναι γνωστό σε όλους πόσα χρήματα πληρώνουν οι Γονείς και ο Γ. Σ. ΙΤΕΑΣ για φυσικοθεραπείες και εγχειρήσεις στους Αθλητές και αθλήτριες κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων.

«ΝΤΡΟΠΗ» και πάλι «ΝΤΡΟΠΗ»

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος                                             Η Γ. Γραμματέας

Κουτρόγιαννος  Νίκος                        Κυπριώτη Βούλα”.

Πληροφορίες epikourositeas.blogspot.gr