Με όνομα βαρύ σαν ιστορία… Ο Σπόρτιγκ παρά τον υποβιβασμό στην ΕΣΚΑ, θέλει να ρουφήξει μέχρι και το τελευταίο λεπτό που του απομένει στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής. Έτσι στο ματς με τον Εργοτέλη θα γραφτεί ο επίλογος μιας διετούς πορείας που έμελε τα αγωνιστικά προβλήματα στην έναρξη της φετινής σεζόν  να τραυματίσουν  ανεπανόρθωτα τον ιστορικό σύλλογο.

Παρόλα αυτά οι ιθύνοντες των «μπλαουγκράνα» καλούν όσους θέλουν να παραβρεθούν και να στηρίξουν το σύλλογο στην 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ως αναγνώριση της  δυναμικής  προσπάθειας για αναγέννηση.

Η ανακοίνωση:

«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,  ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ  ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ  ΧΑΡΑ

Αγαπητοί φίλοι

Σας καλούμε να έλθετε στο τελευταίο αγώνα της χρονιάς για την ανδρική ομάδα του VERNILAC ΣΠΟΡΤΙΓΚ με την εξαίρετη ομάδα του ΕΡΓΟΤΕΛΗ για να συμπαρασταθείτε στην δυναμική προσπάθεια αναγέννησης του συλλόγου.

Η ομάδα μας μπορεί να έπεσε κατηγορία,  όμως δεν θα αναλωθούμε σε μεμψιμοιρίες,  συνομωσιολογίες και ευθύνες προς κάθε πλευρά. Υπάρχουν πολλοί λόγοι γι’ αυτήν την υποβάθμιση και θα εξετασθούν με ψυχραιμία στη συνέχεια. Δεν θα αφήσουμε την απογοήτευση και την μοιρολατρία που είναι διάχυτη παντού στις μέρες μας να μας καταβάλλει.

Αντίθετα, διαδηλώνουμε υπέρ της αισιοδοξίας, του σθένους, της  ενεργητικότητας και του ευγενούς αθλητικού αγωνιστικού πνεύματος και σας καλούμε συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας.

Ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα και την εξαιρετική τους απόδοση σε όλο το δεύτερο γύρο όπου πέτυχαν 9 νίκες σε 13 αγώνες, έστω και αν δεν επιτεύχθηκε τελικά ο στόχος της παραμονής στη κατηγορία.

Ελάτε να χαρούμε ένα καλό αγώνα μπάσκετ την Κυριακή 22/5/2011 και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Α.Ο Σπόρτιγκ.

Το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ»