Τελευταίος χορός στο Top-16

paizontasamuna_infobasketΚαλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του infobasket.gr.

Τελευταία αγωνιστική του Top- 16 και υπάρχουν πολλά σενάρια πρόκρισης. Στο δικό μας το μυαλό όμως είναι λίγο πιο απλά τα πράγματα. Ας πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

Στον όμιλο του ΠΑΟ η 1η θέση δεν αλλάζει (ΦΕΝΕΡ), όπως και η 4η (ΕΡΥΘΡΟΣ). Το μόνο ενδιαφέρον υπάρχει για 2η-3η θέση ανάμεσα σε ΠΑΟ και ΚΟΥΜΠΑΝ. Για να πάρει ο ΠΑΟ την 2η προνομιούχο θέση, θα πρέπει να κερδίσει την ΕΦΕΣ, ταυτόχρονα να χάσει η ΚΟΥΜΠΑΝ από την ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ.

Στον άλλο όμιλο είναι που γίνεται ψιλοχαμος. Παίζονται οι δύο πρώτες θέσεις ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ -ΛΑΜΠΟΡΑΛ. Όλα τα άλλα είναι ανοικτά ανάμεσα σε ΜΠΑΡΤΣΑ, ΟΣΦΠ, ΚΙΜΚΙ, ΡΕΑΛ και ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ.Κάπου εδώ ξεκινάνε τα σενάρια για όλες αυτές τις ομάδες. Πριν ξεκινήσω να γράψω το δικό μου σκεπτικό-σενάριο, θα πρέπει να επισημάνω την απαράδεκτη (για 3η χρονιά εάν δεν κάνω λάθος), διεξαγωγή των αγωνων σε διαφορετική ώρα αλλά και μέρα!!

Δηλαδή ο ΟΣΦΠ θα ξέρει πριν το τζαμπολ εάν θα μπορεί να προκριθεί η όχι. Η η ΤΣΣΚΑ να διαλέξει ακόμα και αντίπαλο. Αστεία αλλά και πονηρά πράγματα!!

Αυτό έχει επίπτωση και στις προβλέψεις μας , αφού δεν ξέρουμε εάν ένα ζευγάρι θα είναι ενδιαφερόμενο η όχι! Τέλος πάντων, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, προχωράμε με τα προγνωστικά μας και ίσως επανέλθουμε με νέες προτάσεις την Παρασκευή(8/4) εάν υπάρχει σοβαρός λόγος.

Όπως σας είπα στην αρχή για μένα είναι λίγο απλά τα πράγματα. Κερδίζει η ΜΠΑΡΤΣΑ, παίρνει την 3η θέση, και για την 4η θέση γίνεται μάχη ανάμεσα σε ΡΕΑΛ και ΚΙΜΚΙ. Όλα τ άλλα είναι να χαμε να λέγαμε. Έτσι τουλάχιστον το έχω εγώ στο μυαλό μου….

Πάμε όμως να δούμε και το καθαρά αγωνιστικό-στοιχηματικο κομμάτι

(7/4 19:45) ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Euroleague – Top 16 (GroupF)

Σ αυτό το παιχνίδι στηρίζω όλο το σενάριο που έχω στο μυαλό μου. Η νίκη της ΜΠΑΡΤΣΑ είναι μονόδρομος. Διαθέτει καλύτερη ομάδα και έχει μεγάλο κίνητρο. Η ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ δείχνει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια αλλά δεν νομίζω να μπορεσει να πάρει την νίκη. Διπλό για την ΜΠΑΡΤΣΑ

(7/4 20:30) ΕΦΕΣ-ΠΑΟ Euroleague – Top 16 (GroupF)

 Αν δεν είχε απουσίες η ΕΦΕΣ θα την έπαιζα άσο! Ξεκάθαρα πράγματα, ας ήταν αδιάφορη. Ο ΠΑΟ έχει καλό ρεκόρ (5-1) στα τελευταία παιχνίδια και θα κατέβει για την νίκη. Εγώ θα πάω σε μια άλλη επιλογή όμως. Το όριο του ΠΑΟ στο σύνολο πόντων αλλά και του αγώνα ίσως είναι λίγο ψηλά. Οκ, η ΕΦΕΣ, παίζει γρήγορο μπάσκετ, έχει καλή επίθεση αλλά ο ΠΑΟ διαθέτει πολύ καλή άμυνα και θα πρέπει σ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι, να στηριχτεί πάνω της. UNDER 79.5 για ΠΑΟ & UNDER 159.5 σύνολο πόντων αγώνα.

(7/4) 21:00 ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ-ΛΑΜΠΟΡΑΛ Euroleague – Top 16 (Group E )

Εδώ το ματς έχει ζουμί στοιχηματικα. Η ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ είναι η άμεσα ενδιαφερόμενη , παίζει στην έδρα της που έχει κερδίσει μεγάλους αντιπάλους και θέλει οπωσδήποτε την νίκη! Έλα μου όμως που εγώ είμαι με την ΛΑΜΠΟΡΑΛ; Μ έχει κερδίσει αυτή η ομάδα, όχι άδικα. Χώθηκε σφήνα στα μεγαθήρια και αξίζει την προσοχή μας. Μπορεί να είναι ψιλοαδιαφορη αλλά αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη για μένα. Αν φορτωθεί με άγχος η Μπαμπεργκ πάμε και για το διπλό! Καλύτερο όμως σημείο είναι άλλο. Η άμυνα της ΛΑΜΠΟΡΑΛ κάνει νερά στα τελευταια παιχνίδια. Παρ όλα αυτά είναι ακόμα η καλύτερη άμυνα του ομίλου και απέναντι σε έναν αντίπαλο που διαθέτει την 2η χειρότερη επίθεση θα πάρω το UNDER 160.5. Βάλτε και την κρισιμότητα του ματς για τους γηπεδούχους, για να δέσει καλά αυτό το σημείο. UNDER 160.5 λοιπόν όποιος θέλει μπορεί να πάρει και το διπλό της ΛΑΜΠΟΡΑΛ.

(7/4 21:45) ΡΕΑΛ-ΚΙΜΚΙ Euroleague – Top 16 (Group E )

Εδώ έχουμε την ματσαρα με 2 ομάδες που θα τα δώσουν όλα για την νίκη! Προσωπικά, όποιος κερδίσει θα πάρει  την 4η θέση του ομίλου. Φαβορί για τους μπουκ η ΡΕΑΛ. Ναι, παίζει στην έδρα της, έχει μεγαλύτερη, πιο βαριά φανέλα. Κατά τ άλλα η ΚΙΜΚΙ είναι μια χαρά ομάδα, που εάν βρεθεί στην μέρα της διαλύει οποιαδήποτε ομάδα. Δεν ξέρω για τον νικητή αλλά οι ομάδες αυτές δεν ξέρουν από άμυνα. Με τα μάτια εάν μάρκαραν πιο καλά θα τα πηγαίναν. Το όριο στο σύνολο πόντων είναι μεγάλο(170.5), αλλά είπαμε ότι το έχουν. Θα κατεβάσουμε λίγο το όριο και ας ελπίσουμε να τα καταφέρουν …

Πάμε και στα παιχνίδια της Παρασκευής 8/4.

Για το ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ-ΚΟΥΜΠΑΝ, αξίζει να ασχοληθεί κάποιος με το διπλό , μόνο εάν κερδίσει ο ΠΑΟ. Αλλιώς θα είναι αδιάφορο παιχνίδι και θα ήταν ωραίο να πηγαίναμε με τον άσο στο 2.75!

Το ίδιο ισχύει  για το ΟΣΦΠ-ΤΣΣΚΑ. Το πιο πιθανό να είναι αδιάφορο. Θα πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα, εάν είναι κάτι που αξίζει, θα επανέλθουμε.

(8/4 21:45) ΜΑΛΑΓΑ-ΦΕΝΕΡ Euroleague – Top 16 (GroupF)

Για αυτό το ματς δεν χρειάζεται ούτε να ξέρουμε κάτι ούτε να περιμένουμε . Το πιο αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής!! Καμιά φορά όμως, αυτά τα παιχνίδια είναι και τα καλύτερα! Δεν ξέρω γιατί αλλά βλέπω έντονα το διπλό. Συνήθως δεν με αγγίζουν τέτοιου είδους ματς, αλλά αυτό με έχει καρφωθεί. Μακάρι να μας βγει σε καλό… Διπλό λοιπόν για την αρμάδα του Ζοτς!!

Εύχομαι επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε.

Διαβάστε τo πλήρες άρθρο και τον τρόπο στοιχηματισμού στο Paizontasamuna.eu