Τζήμας: «Νίκη που μας δίνει την αισιοδοξία»

Η Καρδίτσα εμφανίστηκε αποφασισμένη, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον Ερμή Αγιάς στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Γιάννης Τζήμας μίλησε μετά το παιχνίδι ,σχολιάζοντας το αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο που για ακόμα μία φορά ήταν στο πλευρό της ομάδας.

«Ήταν μία τεράστια νίκη για μας, απέναντι στον Ερμή που είχε 11-0 στην έδρα του και σε αυτό το γήπεδο έχει νικήσει και τον Ιωνικό, αλλά και τον Ηρακλή, μία ομάδα με πλούσιο επιθετικό ταλέντο, που έχει παίκτες που όλοι μπορούν να σκοράρουν.

Παίξαμε συγκλονιστική άμυνα και θεωρώ ότι και οι 60 πόντοι που δεχθήκαμε ήταν πολλοί. Μία νίκη που μας δίνει την αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια, μία νίκη που μας επιτρέπει να πιστεύουμε ότι μπορούμε να μείνουμε εκτός play out.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας στήριξαν και σήμερα και μας βοήθησαν να φτάσουμε στην σπουδαία αυτή νίκη, όπως και τους παίκτες μου αλλά και τη διοίκηση της ομάδας.

Εύχομαι ότι καλύτερο στον Ερμή Αγιάς-Λάρισας και στον κ. Ριζούλη που έχουν μία ομάδα του νομού μου, γιατί Λαρισαίος είμαι μην το ξεχνάτε, σε αυτή την κατηγορία και διεκδικεί με αξιώσεις μία θέση στην Α1 εθνική κατηγορία».